Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pozlagora

Marketing

RECEPT

HRVOJE PRIPREMA HOBOTNICU NA POZLOGORSKI

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

HOBOTNICA NA VLAŠKI

Sastojci:
1 janje (do 10 kila)
dva kila kapule
1 hobotnica (kil i po - dva)
kumpir, sol

Priprema:
Dok se janje vrti na ražnju, hobotnicu stavit u lonac i kuvat sa kumpirima u slanoj vodi.

Nakon tri ure, janje se skine s vatre i stavi sa strane da se ocidi.
Lonac maknut s vatre, prolit vodu, hobotnicu bacit mačketinama (đavlu i meso kojem nemoš oglođat kosti).

Nasić janjetinu, stavit na stol i narizat kapulu.
Zavrnut rukave.
U slast!
p.s.Ko ima boljega neka ga napiše.




Post je objavljen 22.09.2007. u 17:50 sati.