Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/miss0kiss

Marketing

***..zašto baš meni???!!!..***

Jučer…izgubila sam nešto jako vrijedno u svome životu....izgubila sam dio sebe....izgubila sam najboljeg prijatelja!!!Zbog nekih glupača!!i to zbog takvih gluposti..kao,ja sam rekla nešto tim curama o njemu neka sranja..da sam ga popljuvala i to!!a ja s tim glupačama nisam pričala 2-3 godine…ajme!!htjela sam se ubit jučer,doslovno..
Ali onda sam shvatila,čemu to kad on očito nije vrijedan toga..više vjeruje nekim kravetinama,nego meni!!?stvarno ne znam kaj je njemu..stalno mi je govorio kolko me voli..da bi dao život za mene i sve to… a onda vjeruje nekim glupačama s kojima ja progovorio 4 rečenice u cijelom životu!!!!ja bi stvarno dala svoj život za njega i još ga volim,ali ne vjerujem da ćemo se pomirit..
Kaj mi je sve jučer rekao!!ajoj..neću to moć zaboravit,NIKAD!! i stalno plačem!!!nikad nisam pomislila da bi se to meni moglo dogodit…mislim,meni i njemu zato jer…zakleli smo se jedno drugom da se nikad nećemo svađat!!i nismo,nijednom!do jučer!i ne mogu još uvijek vjerovat da se nama to dogodilo.. kad pomislim da ga više neću vidjet ni čut...odmah počnem plakat..
možda nisam trebala...ali eto podijelila sam to s vama...oprosite..
sigurno niste ovo ni čitali…al ockej…nije bed…moram preć preko toga,nekak ću valjda uspjet..uz druge frendove…koje jako volim i koji mi sigurno nikad takvo nešto ne bi napravili.. ja njega još uvijek volim..ali njegove riječi…bole me..nikad to nisam od njega očekivala…
idem ja sad…dosta toga...
volim vas sve puno…
posebni pozz:
mojojFokici,Dini,Davidu,Ivici,Jurićki,Tenici,
TADEJU
i svima koji
osjećaju da trebaju moj pozz..
ajd ciao!!
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Post je objavljen 22.09.2007. u 15:11 sati.