Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/redmoond

Marketing

Chictionary - ultimate help

Dobro, već smo dijagnosticirali kako Live Search Club služi da podigne search share Microsoft tražilici. I saznali smo da se bodovi ne mogu unovčiti izvan USA pa vam jedino preostaje da osvojeno poklonite u dobrotvorne svrhe. Jedna kolegica na poslu je sve to prihvatila, ali joj nikako nije bilo jasno kako joj rezultati koje baca Live tražilica može pomoći i kako ja postižem puno bolje rezultate od nje iako je moje znanje engleskog daleko slabije od njenog (ona je profesorica i još je nekoliko godina bila vani).

- Ti varaš, optužila me.
- I Microsoft vara, na nepošten način podiže search share, ne branim se ja.
- Ali kako, pita ona odbacivši moralne skrupule.
- Ne varam, ne branim se ja, samo koristim dva alata za ispomoć, to je dopušteno u ovoj situaciji.
- Koja?

I onda sam joj otkrio recept. Ona je oduševljeno prionula sakupljanju bodova, ali joj je poslije 5. zadatka sve postalo dosadno, poklonila je osvojeno i zaboravila na Live Search Club. Da, kad nema izazova onda sve postane dosadno.

Zanima vas recept?

1. Pričekate da vam Chictionary izbaci slova.
2. Upišite sva slova ovdje: Find anagrams for, upisati slova, klik na Get anagrams
3. Riječ koju dobijete (a obično se dobija jedna riječ) upišete na search for words, Search
4. U Chictionary upišete najdužu riječ (dao vam ju je Wordsmith iz točke 2.) i dalje upisujete riječi koje vam je izbacio WordNavigator (3.)

Ta kombinacija daje 100% rješenje, Wordsmith daje najdužu riječ, ali je slab u izbacivanju svih riječi s manje slova (jer on teži tome da izbaci anagram), dok WordNavigator obično ne izbaci najdužu riječ.


Post je objavljen 23.09.2007. u 13:18 sati.