Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluejeansbend

Marketing

Milaševac, Gitarijada, Udruga Mladih Glazbenika...

Evo, u zadnje vrijeme imamo gust raspored...svira se, dogovaraju se gaže, rade se pjesme, stvaraju se udruge...al ajmo od početka...

U Milaševcu, i Čazmi, nas valjda svi već jako dobro znaju, većina vas je i bila na ovom zadnjem koncertu, pa ne treba puno opisivati...drago nam je što smo konačno uspijeli odsvirati jedan koncert s Iluzijom, bendom koji nam je dosta pomogao, s kojima se već neko vrijeme dogovaramo za još neke svirke...eto, ovo nam je bila prva...svirali smo i s Klaustrofobijom nakon jednog koncerta pauze na kojem oni nisu nastupili i u međuvremenu su se dosta poboljšali.

Opet imamo neke zahvale, ovoga puta Damjanu, koji nam je nesebično ponudio pomoć oko basa, a i otpjevao je pokoju pjesmu i ne može se ništa reći nego da je stvarno gušt svirati s takvim basistom/pjevačem/glazbenikom. Puno hvala!

Sad par najava...prvo gitarijada...održat će se 29.9. (subota) u Društvenom domu Lonja...ako netko planira doći, a nije odavde ili ne zna put do Doma, slobodno pitajte...znači, na gitarijadi će nastupiti 5 Ivaničkih bendova i jedan iz Križa, a to su: Blackout, Blek Stena, mi, Capricorn, Iluzija i Znoj. Koncert je zamišljen kao promocija druge stvari koju treba najaviti, a to je Udruga Mladih Glazbenika. Udruga prije svega nastaje s ciljem povezivanja bendova s ovog područja i za početak će članovi biti bendovi koji i nastupaju na gitarijadi, a dužnost predsjednika udruge pripala je Dragianniju, legendi ovih prostora (bivši gitarist Zabranjenog Pušenja, Filma...ako baš ne znate), koji će sigurno svojim znanjem pomoći svima nama, ali što je najažnije - neutralan je u svemu ovome!
Ako vas zanima još nešto za gitarijadu, u 2 sata na Radio Ivaniću počinje emisija u kojoj možete saznati što vas zanima, sinoć smo gostovali i na Radio Martinu i nadamo se da ćete se odazvati pozivu na gitarijadu. Upad je 10kn.

Nadamo se i da ćemo dobiti podršku grada u svemu ovome i da ćemo ostvariti planove koje imamo, kao što su: dovođenje bendova iz susjednih i malo daljih mjesta na gostovanja i odlazak njima u gostovanje, a trebala bi se i snimati kompilacija pjesama bendova iz udruge, ali o tome nekom drugom prilikom...

Znači 29.9. - Gitarijada, a 6.10, se vidimo u Kloštru u Kilty pubu!

Evo i "karta" s uputama kako doći do Doma...ukratko:
1. Prva ulica (Ulica ruža) nakon pruge - desno,
2. Opet prva (Lonjska ulica) - desno,
3. Do kraja te ulice, pa lijevo (desno je slijepa ulica)
4. Samo ravno (i preko mostića), i nakon malo vremena dolazite do veće zgrade s desne strane, s puno prostora ispred...iz zgrade se, nadam se, čuje tonska...

(nemojte se obazirati na sve ove strelice, slika je skinuta s Lineine stranice...jedina čitava karta Ivanića koju sam našo)
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Dobili smo i jingle koji se vrti na Radio Martinu, hvala ljudima koji su to napravili, stvarno je odličan, i hvala što nas reklamiraju...medijski pokrovitelji osim Radio Martina su Radio Ivanić i Radio Čazma!

Evo i jingla, ja ga naravno ne znam stavit da svira u pozadini, pa morate stisnut sami ako ga hoćete čuti:


Aj bok!

Post je objavljen 22.09.2007. u 12:38 sati.