Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

Divčeva Oproštaljka u Beogradu...


Image Hosted by ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

PHOTOES BY B92 via STANOYE...



PRIVODE SE KRAJU PRIPREME ZA OPROŠTAJ VLADE DIVCA
NBA zvezde u Beogradu



NBA zvezde polako pristižu u Beograd na oproštaj Vlade Divca od aktivnog igranja košarke, a među prvima, juče su na beogradski aerodrom sleteli Toni Kukoč, Kris Veber i Skot Polard, nekadašnji Divčevi saigrači iz Sakramenta, kao i Greg Popovič, trener San Antonija, šampiona NBA lige.

Odlično raspoloženi Skot Polard, koji je svojom pojavom (ali i stilom oblačenja) privukao veliku pažnju ljudi na Aerodromu „Nikola Tesla“, kaže da je poziv Vlade Divca da dođe u Srbiju na njegov oproštaj prihvatio istog trenutka.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Kada me je Vlade pozvao da dođem, nisam se dvoumio, toliko ga volim da bih za njega sve uradio. Veliki koncert koji se održava u subotu značajan je prvenstveno zbog toga što ćemo pomoći ljudima, a uz to se i zabaviti - rekao je Skot Polard, koji je nekoliko godina u Sakramento Kingsima igrao sa Divcem.


Polard je rekao da je veoma uzbuđen zbog dolaska u Srbiju.
Nisam do sada bio u vašoj zemlji. Baš sam u avionu pričao sa Tonijem Kukočem. Da mi je on rekao pre deset godina da ću danas biti u Srbiji, ne bih mu verovao - izjavio je Polard.




SACRAMENTO KINGS 1999-2004: The Greates Show on Court


Kris Veber, još jedan nezaobilazni član čuvene petorke Sakramenta, koji trenutno igra za Detroit, u Beograd je došao sa suprugom.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Došao sam da vidim svog prijatelja. Volim ga, on mi je kao stariji brat. Uvek mi je govorio da će me dovesti u Srbiju gde ćemo se dobro zabavljati. Sada sam došao da pomognem njegovu dobrotvornu akciju i da se ujedno dobro zabavim sa mojim drugom Divcem. Jedva čekam koncert u subotu. Rekli su mi da će doći par ljudi... njih sto, dvesta hiljada i time pomoći ljudima koji su u nevolji.


Osim trojice čuvenih igrača, juče je u Beograd stigao i Greg Popovič, trener NBA šampiona San Antonija, a specijalni gosti Vlade Divca na spektakularnom koncertu koji će se sutra održati ispred Skupštine Srbije biće Glen Rajs, Hido Turkoglu, Peđa Stojaković, Aleksandar Đorđević, Predrag Danilović, Dejan Bodiroga, Žarko Paspalj, Zoran Savić, Aleksandar Volkov, Dino Rađa, Šarunas Marčuljonis, Panajotis Janakis...

Program ispred Skupštine, koji je organizovan u okviru humanitarne akcije „Možeš i ti“ koju je pokrenula Fondacija „Divac“, vodiće glumac Gordan Kičić, a za dobro raspoloženje će se pobrinuti Mori Kante, afrički muzičar i ambasador dobre volje Ujedinjenih nacija, „James Brown family“, Esma Redžepova, Šaban Bajramović, Darko Rundek, Bruno Langer, orkestar Bobana Markovića, „Deca loših muzičara“, Aleksandra i Kristina Kovač, Vlada Divljan, Slobodan Trkulja, „Van Gog“, „Negativ“...

Naravno, svi su pozvani, a ovim besplatnim koncertom želim da se zahvalim svim ljudima koji su me podržavali tokom moje karijere - rekao je Vlade Divac.



A.Novaković
Blic Online




Post je objavljen 22.09.2007. u 07:20 sati.