Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maslinajeneobrana

Marketing

Ivica, Marica i odaja strasti

Priča kaže sledeće:

U malenom selu, kraj Rijeke, živjela je djevojka po imenu Marica. Ta je sretnica bila sretno zaljubljena u kršnog momka iz Dražica kisskojemu je ime bilo ni manje ni više nego Ivan ali su ga svi od milja zvali Ivica. Jednog su se dana šetali kraj duboke rijeke Riječine. I tako u jednom ugodnom razgovoru kroz šetnju, Ivica je ugledao nekoga kako im se skriva. Upitao je Maricu da li je i ona vidjela nekog, kako se skriva iza grma. Marica je rekla da nije. Ali Ivica je bio uporan i inzistirao je da pogledaju tko im se to skriva. Ubrzo su je ugledali nekoliko desetaka metara dalje. Nastavili su tražiti dok nisu ugledali maleni kućerak. Pokucali su na vrata, kad li ono otvori ni manje ni više nego Bibi.
Bibi je bila od davnina poznata kao stara perverznjakuša ali Ivica i Marica nisu znali za to. Bibi ih je ugodno primila i ponudila ih čajem od marice (trave). Čudivši se aromatskim sastojcima čaja Ivica i Marica nisu ni primjetili da su sve opušteniji. Ubrzo su Ivica i Marica počeli raditi ono što pri zdravoj pameti nikako ne bi napravili. zujo
Bibi je organizirala predigru i nakon kratkog vremena Ivica i Marica našli su se u ljubavnom zagrljaju u nekoj odaji, ODAJI STRASTI! Bibi je sve snimala kamerom, sve do najmanjeg detalja. Bio je to kvalitetan dokumentarac kakav se mogao pronaći samo u 18+ dućanima. Bio je to film koji bi svatko poželio u svojoj kolekciji dokumentarnih filmova. Napokon se otrjeznivši našli su se kraj Riječine, upravo tamo gdje su ugledali nekog skrivenog promatrača. Nakon kratke rekonstrukcije događaja shvatili su da je skriveni promatrač bio Bibi i da je sve to bio dio kobnog Bibinog plana.
Za pomoć su se obratili svom prijatelju Fuxu. Fuxy je bio pametan čovjek koji uglavnom sve znao. Ivica i Marica uvijek su njega pitali za savjet o nekom ljubavnom problemu. Čuvši što se dogodilo, shvatio je da to ne može biti šala. Bibi je već bila poznata po takvim slučajevima, jedan od takvih slučajeva bili su Hrgusarević i Snjeguljica ( zbog tog je slučaja Pineda prekinuo sa Snjeguljicom pa je otišao u rat i izgubio glavu. To je prava istina o Snjeguljici ako se sjećate iz prošle priče). Fuxy nipošto nije htio da se to ponovno dogodi. Znao je da će Bibi prodati taj neprocjenjivi dokumentarac PINA-i (Porno INdustrijA), koja je djelovala širom svijeta. Kako bi to spriječio Fuxy je morao spriječiti da PINA dođe u posjet tog neprocjenjivog blaga. Ali kako?
To saznajte u sljedećoj epizodi!


Post je objavljen 21.09.2007. u 22:48 sati.