Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/potragaazasrecom

Marketing

..bori se za svoju sreću

DANAS se potrudi biti dobar, ljubazan, susretljiv i pun razumijevanja, DANAS obavi svoje dužnosti i nosi svoj križ.
DANAS vjeruj, nadaj se i ljubi, a sutra uradi to isto, samo sa malo više žara i tako iz dana u dan... sreća i osjećaj ispunjenosti bit će ti zajamčeni!

5 zlatnih savjeta:
1) kad ti se netko sviđa ili ga voliš, a nemaš hrabrosti priznati svoje osjećaje, sjeti se da ti svaki dan može biti posljednji i da druge prilike možda neće biti.
2) budi otvorena osoba, nemoj se sramiti prva prići nekome, započeti razgovor ili pitati broj mobitela. svi vole otvorene i spontane osobe, koje znaju uživati u životu i prevladati strahove.
3) započni dan uz svoju omiljenu pjesmu, pjevaj i pleši uz nju. tada ćeš pozitivnije gledati na dan koji je pred tobom. slušajući svoju pjesmu možeš napraviti neko dobro djelo, npr. skuhati mami kavu, tati čaj ili bratu napravit čokolino. cijeli dan ćeš se osjećati dobro jer si im olakšala najteži dio dana.
4) kad nekoga sretneš na ulici dok mu se javljaš, obavezno nek na tvom licu bude osmijeh. time ćeš obogatiti onoga kome si taj osmijeh poklonila, a i ti ćeš se bolje osjećati. isto tako dok pričaš na telefon smiješi se, osoba s kojom razgovaraš će to osjetiti.
5) da bi volila druge, moraš najprije zavoliti sebe. kad voliš sebe i viruješ da zaslužuješ sreću, neće ti biti teško nakon prekida ili neuzvraćene ljubavi krenuti dalje. borit ćeš se i nećeš dozvoliti da te ljudi gaze. zato, glava gore, radi na sebi, voli sebe.. tako ćeš zračit pozitivnom energijom i moći ćeš voljeti i usrećiti druge.

. . .Danas mi je ines otišla na put, izvan grada. .neće je biti 3 dana, šmrc.. već mi fali.. ovim putem puno pozdrava šaljem priji anji kojoj ovi savjeti gore ne trebaju, jer je ona dovoljno pozitivna i vesela..


Post je objavljen 21.09.2007. u 15:52 sati.