Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Go-problem broj 165. i još po nekaj

Došlo je vreme za još malo gruntanja. Crni je prvi i probajte najti kaj on belem kamenju napraviti more. Najte puščati za crnoga. Naj se beli brani najjače kaj more. Zapraf, kaj morete. Tak, tolko za of problem, kaj je tu na slikici. V ponedeljek bum rešenja del. Znate već, kak navek.
Sad bi štel povedati nekaj u vezi ovoga vikenda. Je turnir na Pohorju kraj Maribora. Ideju z Velke Gorice, Zvonko, Matej, Robi, Edgar i Tin. Je tak bilo rihtano od početka. Je trebala iti još i dvojka Marko i Nikola, al je tu prevoz zaštekal. Su se spominjali iti, al se kockice nisu posložile kak bi trebalo. Tak se navek more dogoditi. Kaj sad? I mene pitaju neki kaj z njimi? Kaj da velim? Ja auta voziti neznam, a ni ga nemam. Morti bi mogel iti okolo prositi ljude da nas neko tam otpelja. Onak, da vani na cesti pitam nekoga: 'Striček bi nas tri mogli otpeljati do Pohorja? Idemo se tam igrati s kamenjem.'Morti bi se nami bokcima i smiloval. Još če bi i koju suzu zmisliti mogel. Morti bi se beciklinom iti moglo, al kak mi zgledi da se prek grane more furati samo jen po jen. Tri čoveka, tri becikla. Ja ni becikla nemam, a ovak kak slabo vidim nebi ni ceste najti mogel.
Valda, dečki dragi, vidite da ja nis onaj pravi za prevoza najti. Ja nem išel. Me zapraf jako interesira kaj bu onih pet tam napravilo. Dečki dajte malo rejtinga napravite. Najte se bojati da bi vas ko štel prodati v neki klub vani. Ja sigurno nebum. Pazite samo da vas Mamić ne namami. Zapraf kaj bi vam falilo igrati v Cambridgeu ili Oxfordu ili kaj ja znam gdi. Vi bi se tam naigrali, a volite se igrati, a i mamitelj bi si nofčeke zbral, kaj on ih voli. A mi bumo onda nove dečke učili kak se igra. Je to šport; kaj ne!
Kaj se odlaska tiče, za onih pet, trebaju dojti kod Centra v 7 vur vjutri. Subota bu. Morti vam ja dojdem mahnuti pa-pa.
Mi, kaj ostanemo doma, bumo igrali redovnog goričkog turnira v Centru. Svi moreju dojti. Ni pristupnine. Dajte, dojdite....
bl. Muradenu - Luzer

Post je objavljen 21.09.2007. u 15:37 sati.