Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/boric

Marketing

Peter"Pravda za Srbiju"Handke,slobista-UVEK SAM HTEO DA BUDEM JUNAK

...Vi sami sebe zovete prijateljem Srbije.Vas putopis kroz tu zemlju nosu podnaslov"Pravda za Srbiju".Ali,sam je srpski narod smenio Milosevica i dobrovoljno ga je izrucio Tribunalu za ratne zlocine u Hagu.

-On je izgubio na izborima.Izrucen je u Hag i ovo ostaje vecna sramota za Srbiju.

Srpska spisateljica Biljana Srbljanovic tvrdi da vi nemate pojma.Milosevic je organizovao ubistva clanova opozicije i to usred bela dana,nasred ulice.

-To ne odgovara istini.U Jugoslaviji je vladala potpuna sloboda stampe.Protiv Srbije je,medjutim,sproveden privredni embrago.Tako je nastala mafija,i njene strukture.Mafija je izmedju sebe vodila rat.Kako covek moze sve to da dovede u vezu sa Milosevicem?

Ja samo pitam.

-Tvrditi tako nesto predstavlja bezobrazluk.Ta devojka je dobila zadatak od nemackog"Spigla"- a ovaj list je podrzavao NATO rat-da vodi dnevnik.Tu je,izmedju ostalog,pisala-dok su bombe padale po Srbiji-da je NATO rat potpuno bezopasan.Samo tu i tamo razbije se neko staklo.Istina je,medjutim,da je u NATO ratu poginulo preko hiljadu Srba.Ova zena je obicna drolja u sluzbi Zapada.Tako ja to zovem.

Ona zali sto Vi niste ucestvovali na beogradskom kontramitingu i sto niste imali u ustima pistaljku.To bi bio znak da Srbija nije u zalosti.No,vi ste otisli na Milosevicevu sahranu i tamo ste govorili.

-Znate sta,trebalo je da ona tu svoju pistaljku...

Kako,molim?

-Nista.

Zasto niste izrekli recenicu do kraja?

-Jednostavno,stavite tri tacke...
("NIN")

Post je objavljen 21.09.2007. u 15:03 sati.