Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/socijalnopronacionalnipokret

Marketing

KAKO RIJEŠITI PROBLEM "UMIRANJA" HRVATSKIH SELA I VELIKOG UVOZA HRANE, PRENAPUĆENOSTI ZATVORA I ANTIDRŽAVNE AKTIVNOSTI ATEISTA-jedno od razmatranja mogućeg rješenja

Svjedoci smo realne situacije da stanovništvo napušta Hrvatska sela, oranice, nekad plodne, ostaju neobrađene,Hrvatska zbog toga ( i drugih razloga o kojima neće ovdje biti riječi) uvozi hranu umjesto da je izvozi, gradovi su puni osiromašenog stanovništva koje je pristiglo "trbuhom za kruhom" iz ruralnih i urbanu sredinu, u kojoj međutim se ne snalazi i ne nalazi posao...

To je realna situacija, međutim, to nikako ne znači da je to situacija koju se naporom Države ne može riješiti, iako vas suprotno uvjerevaju razni defetisti.

S druge strane,svjedoci smo i prepunjenosti naših zatvora , često punih sitnih kriminalaca, koji i nisu velika prijetnja sigurnosti Države.

Nadalje, određeni broj stanovništva sve svoje napore usmjerava ne na rad u korist Države i društva, već protiv Države , ne želeći "ni čuti" za nastanak Hrvatske Države utemeljene na Katoličkoj vjeri.Oni ogromnu energiju troše na sve aktivnosti koji bi mogle, madaju se oni, onemogućiti nastanak takve Države.U pravilu radi se o ateistima.

Rješenje je, kao i uvijek, jednostavno i ujedno genijalno-ako se žali nešto učiniti na dobrobit Države.

Rješenje je u dislokaciji dijela urbanog stanovništva iz gradova na selo, gdje će isti raditi na našim poljima, naravno za plaću koju će odrediti Država.

Tim bi se postigao višestruki učinak; ateistima bi se omogućilo da se sami izdvoje iz Katoličke sredine, koja im, sami kažu, ionako ne odgovara; odgovornijim pojedincima iz te skupine omogućilo bi se da vrše određeni nadzor nad pojedincima-sitnijim kriminalcima koje će se preseliti na prisilan rad na selo, čime će se osloboditi prostor u zatvorima.
One pak koji rade protiv Države na taj će se način getoizirati i onemogućiti da svoje sulude ideje šire naivnim pojedincima u napućenim gradskim sredinama, nego će isti biti da facto podjeljeni na manje skupine u nizu sela gdje će obavljati društveno koristan rad.

Domicilno pak pošteno Katoličko Hrvatsko stanovništvo vršit će nadzorne poslove nad gore navedenim skupinama, obavještavati Hrvatsku Policiju o eventualnim problemima i sl.

Sve ovo opet će osloboditi urbane sredine pritiska stanovništva, olakšati promet i sl., a onima pojedincima koji se istaknu svojim radom na selu može se omogućiti kao nagrada povratak u gradske sredine, naravno pod uvjetom da prihvate Katoličku vjeru i odbace Sotonu.

Ovo je samo jedan kratak nacrt, dok je detaljan Plan dobrovoljnog dislociranja pojedinih grupa stanovništva u izradi.







Post je objavljen 21.09.2007. u 14:17 sati.