Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/youngandnasty

Marketing

...u proslom postu navjestila sam da cu pisat o muskima najvaznijoj stvari....to sada moze biti nogomet ili seks..hehehe

aj prvo cu malo o nogometu...da da
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
cim pocne tekma,muski iskljucuju sve osobe(ukoliko nisu muske),zvukove,i koncentriraju se na tekmu...90 minuta se ne odvajaju od ekrana!! povremeno se cuju kako se izderavaju u p**** materinu,a u k****,seljacino!!i tako dalje i tako dalje...mislim ji ja sam veliki fan nogometa,stalno idem po tekmama(da da)...i derem se ko budala i mrzim onog nizozemca sugavog sta je sudio na dinamo-werder!!pokro nas je totalno,al sta ces uvijek se nade neka seljacina koja nas pokrade...a i cula sam poslovicu...cijela europa igra,ali njemacka uvijek pobjecuje...pas mater!!i mislim da jucer ona tekma...jel se treba opce komentirat???izgubimo od 10 puta slabijeg ajaxa...kolko vrijedi onda nas dinamo???nista,iskreno bez dudu smo mi nula.....al jebiga...
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


a sad khmm.....pikantna tema....seks..hehe

Image and video hosting by TinyPic

uff decki i seks...taj cin cine tako mehanickom stvari!...fali ono nesto....strast,ljubav....oni to naprave bez osjecaja..samo da isprazne visak iz sebe..hahahaha!!!
Image and video hosting by TinyPic
gledaju telku....i vode ljubav samo u jednoj pozi...tako zvanoj misionarskoj..ali evo par savjeta....

~skinuto s t-portala~
Izvrtanje - zahtjevno, ali vrijedno truda

Australski položaj i takozvane tačke, koji se još nazivaju izvrnutim seksom, mogu dovesti ženu do zapanjujućeg orgazma. U australskom položaju žena leži preko ruba kreveta, a glava joj gotovo dodiruje tlo, dok muškarac leži na partnerici uzdignutog torza. U ovom položaju ženi navire krv u glavu, što poboljšava seksualni doživljaj, no trebale bi ga izvoditi samo zdrave osobe u dobroj kondiciji, ali - vrijedan je truda.

Za neke zahtjevnije poze u seksu potrebna je gipkost i dobra kondicija

Za gipke je ljude i položaj nazvan tačke. Muškarac digne ženine noge, a ona spuštene glave rukama hoda po tlu. Malo lakša inačica je kada se žena podupire laktovima o krevet.

Slavenski položaj za osjećaj nadmoći

Žena leži na leđima na rubu kreveta. Njezin partner stoji kraj kreveta, drži joj gležnjeve iznad glave i ulazi u nju. Muškarac može vrlo duboko prodrijeti u partnericu, stoga mora paziti da to ne čini prejako.

Kod obrnutog slavenskog položaja uloge se zamjenjuju i žena je ta koja ima osjećaj nadmoći. Partner leži na leđima, koljena su mu iznad glave, a noge podignute uvis. Žena tada čučne iznad njega položivši njegova stopala na svoja ramena.

Spontanost i užitak na stolcu i naslonjaču

Seks na stolcu, kada žena sjedi na partneru obujmivši ga nogama, ima nekoliko pogodnosti. Mnogi parovi više vole stabilnu podlogu od mekog madraca. Osim toga, u tom položaju, njišući zdjelicom, žena upravlja dubinom i tempom prodiranja. Također, seks na stolcu omogućuje spontanost. Kada se snažno uzbudi, žena poduzima prvi korak i penje se na partnera, a strastvena predigra ubrzo prelazi u seksualnu ekstazu.

Želite li polagan, ali i uzbudljiv seks, vodite ljubav u naslonjaču
Bočno sedlo je zabavna inačica seksa na stolcu. Žena sjeda muškarcu u krilo i neobuzdano se migolji da poboljša nadražaj. U tom je položaju njezino spolovilo lako dosegnuti i nadraživati. Budući da je kretanje ograničeno, položaj je idealan za produljenje trajanja seksa.

Želite li polagan, ali i uzbudljiv seks, vodite ljubav u naslonjaču. Dok muškarac sjedi u naslonjaču, a žena u njegovu krilu obujmivši mu struk nogama, ona prema svojoj i partnerovoj želji određuje dubinu i tempo prodiranja. U tom položaju muškarac samo rukama i ustima dodiruje partneričina prsa, vrat i ramena. Ako joj muškarac pridržava leđa, partnerica se može nasloniti tako da joj ruke dodiruju tlo, a glava joj je okrenuta naopačke.

Ponovite scenu iz filma Poštar uvijek zvoni dvaput

Kada vas obuzme sirova životinjska strast i kada ste previše uzbuđeni, najbolji je seks na brzinu. Dok vas požuda preplavljuje, imate vremena samo da raščistite obližnji stol i trgajući odjeću sa sebe predate se strasti.

Ponekad ni stol nije u blizini. Nema problema - seks u stojećem stavu nezaboravno je iskustvo. Možete se nasloniti na zid ili vrata, ali prvo provjerite jesu li dobro zatvorena. Ako žena nogama obujmi partnera oko struka, doživjet će kombinaciju izvrnutog i brzinskog seksa istodobno.

Kada isprobavate zahtjevan ili vratoloman položaj, imajte na umu svoju sigurnost, a to znači sljedeće:

- budite svjesni svoje kondicije ako želite isprobati poze koje zahtijevaju snagu i gipkost;

- neka vrata budu čvrsto zatvorena prije nego se naslonite na njih;

- naslonjače i stolce prislonite uza zid da se ne prevrnu;

- na tlo stavite jastuke koji će vas zaštititi u slučaju pada s kreveta;

- ne nagovarajte partnera da isprobava položaj koji mu ne odgovara;

- ne zauzimajte položaj u kojem osjećate bol ili koji vas dovodi u opasnost od ozljede.

Kada vas obuzme sirova životinjska strast i kada ste previše uzbuđeni, najbolji je seks na brzinu

Seks je izrazito tjelesna aktivnost i parovi bi, radi njegova poboljšanja, redovitom vježbom trebali održavati i seksualnu kondiciju. Samo tri 30-minutna treninga tjedno (brzo hodanje, vožnja bicikla, trčanje ili plivanje) pospješit će seksualnu izdržljivost i omogućiti veće uživanje u vođenju ljubavi. Mišići i zglobovi koji se najviše angažiraju tijekom seksa bit će dovoljno snažni, gipki i pokretljivi da izdrže bilo koji položaj bez pojave preuranjena umora, boli ili ozljede.

kissya od carice=) =) =)



Post je objavljen 21.09.2007. u 11:36 sati.