Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Danijel i Gaga

SLAVICA I DANIJEL OBELODANILI VEZU!

Image Hosted by ImageShack.us


Pošto je upravo u "Svetu" na pitanje - koga smatra najseksepilnijom poznatom devojkom u Srbiji, naveo Slavicu Ćukteraš, Danijelu Alibabiću, članu crnogorske pop grupe "No name" i učesniku prve sezone "VIP Velikog brata", nije trebalo mnogo da upozna a zatim i "smuva" jednu od najatraktivnijih pevačica "Grand" produkcije.
Pošavši u romantičnu šetnju centrom Beograda, novopečeni par je obelodanio svoju romansu, koja im, sudeći po zadovoljnim izrazima lica, veoma prija.
Nekoliko sati kasnije Slavica i Danijel su se pojavili na "Tašu", na velikom finalu "Zvezda Granda" gde im se pridružio pevačicin otac, kojem se potencijalni zetonja, reklo bi se, baš dopao.


GAGA LJUBI BEZ PREDAHA!

Image Hosted by ImageShack.us


Kad su se bubnjar grupe "No name" Dragoljub Purlija i njegova djevojka pojavili u kafiću u centru Podgorice, privukli su pažnju svih prisutnih. Čim su pronašli mjesto u blizini šanka, Gaga i njegova draga preskočili su standarnu, dugu priču i prešli na poljupce. Pauzu su pravili tek toliko da bi udahnuli malo vazduha ili popili gutljaj soka.



Napokon da se netko negdje pojavio..a gdje su ostali????????????????????????????crycrycrycrycrycrycrycrycrycry

Post je objavljen 20.09.2007. u 23:05 sati.