Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dominikabm

Marketing

O čovječe!

Ma mislim stvarno! Ko da mi ono jučer s kravom nije bilo dosta. Danas nakon što smo se fino najeli (ja nisam jer ne volim poriluk) zafrkavam strininog peseka i kaže baka da si ni slučajno nisam nabavila peseka. Ja je uhvatila za riječ i rekla da ja neću peseka nego psa (velikog) da bi njezina reakcija bila: "zar ne znaš što pričaju za žene koje imaju velike pse?" Ja mislila izvaliti će ona nešto o karakteru jer danas su ti psi povezani s karakterom i slično! Ali, ne! Ispriča ona meni kako je njoj njezin tata imao prijatelja koji je imao curu jako dugo, a ta je cura imala velikog psa. U blizini toga psa nije smio nitko dotaknuti tu curu, a kad je dečko bio sam s njom, nije joj mogao prići. I sada je taj prijatelj pitao za savjet što mu je činiti. Bakin tata rekao da kad se ova šeta s svojim psom da je promatra u sjenici koja je skrivena od pogleda. I ovaj je tako uradio. Kad ono, cura i pas se šeću, pa se počeli ljubiti (kako su to uspjevali? na francuski način?) i u sjenci su prešli na "posao" kad ovaj izleti iz skrovišta i ubije ih i onda je još išao po njezine roditelje da im pokaže sramotu koju je njihova kćer uradila. To je naime nekad bila sramota za cijelu obitelj.

Ma mislim stvarno, zar bi i ja tak ispala jer si želim velikog psa i to muškog (nema štenaca) ! Što odmah ću imati nešto sa životinjom? Mislim stvarno, koji put baka uopće ne razmišlja što govori!!!!

A strinina reakcija je bila, da je izjavila da je ona u Canadi naučila da ne razmišlja kao što mi razmišljamo. Što zar mi krivo mislimo? Oni su bolji od nas? Dečko nije smio ubiti curu jer to nije sramota, pogotovo ne za obitelj! Da je to između nje i Boga, ne između obitelji, cure, Boga!

Ma o čemu ona govori??????? Naravno da se obitelj osjećala osramoćeno kad je ljudska osoba imala odnose sa psom. Naravno da ne bi ubila tu curu, ali ............. Mislim mogu biti prijateljica homoseksualcima, ali ne mogu niti imam želju shvatiti osobu kojoj je užitak biti s životinjom!!! Halo kao da nema dosta muškaraca (ma znam, ima i žena) koji se ponašaju kao životinje!

A za danas sam imala ljepši post u planu. Svašta!

Post je objavljen 20.09.2007. u 15:29 sati.