Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/howdoyousleep

Marketing

Klub navijača Arsenala 'Arsenal Hrvatska'

Image Hosted by ImageShack.us


Ja sam ponosni član KNA "Arsenal Hrvatska".
Kako vas ne bih zamarala svojim brljezgarijama o našoj udruzi, kasnije ću citirati kratki opis sa naše službene stranice.

Navijam za Arsenal 7 godina i jednako dugo se borim protiv stereotipa da žene nogomet gledaju samo zbog zgodnih nogometaša. Imala sam sreću vidjeti Arsenal uživo, ne samo u Zagrebu, gdje je bila tekma protiv Dinama, već i ovo ljeto u Austriji, gdje su bile Arsenalove ljetne pripreme. Tamo sam provela 5 najljepših dana u svome životu. Prva pomisao svakog jutra mi je bila "Opet ću ih vidjeti". Bila su dva treninga dnevno, a nakon svakog bi igrači dijelili autograme i slikali se s nama. Austrijske pripreme su jedinstvena prilika svakog navijača da se približi igračima, tako da tamo dolaze čak i engleski navijači.

Smatram se sretnicom. Osim super prijateljica (Jelena, Anita, Ines, Irena i Marija) koje me uspijevaju svaki puta dići sa dna i super prijatelja (Flic) kojeg ne poznajem tako dugo, no ipak mi je strašno drag imam i super prijatelja (Idža) koji mi je omogućio odlazak na Maksimir kako bih svoje ljubimce napokon vidjela uživo. Bit ću mu vječno zahvalna na tome. A imam i super prijatelja (Lovro) koji mi je omogućio još više. Ne postoje riječi kojima bih mogla izraziti svoju zahvalnost... Možda jedino: "Idemo i iduće godine!!! thumbup"
Bez njega se nebi dogodili najljepši trenuci moga života. Ne bi me Pimorac pitao kako sam, ne bih mogla reći Bendtneru da ima predivnu tetovažu, Randall mi nebi nabacio onaj svoj šarmerski smajl, Fabregas me nebi upozorio na vrata od autobusovog gepeka dok se slikamo, Lehmann mi nebi dao dva autograma (iako sam ga tražila samo jednog), Toure i Eboue mi se nebi potpisali na SpongeBobove nožice i Eboue nebi pjevušio njegovu melodiju, ne bih vidjela Wengera kako fura na bicikliću ili Ebouea, Tourea i Adebayora kako se zajebavaju... Nebi se dogodilo ništa od toga. Ne bih vidjela tu neopisivu atmosferu... Na kraju krajeva, ne bih vidjela svog donedavno najdražeg igrača, Ljungberga, slikala se s njim i dobila njegov autogram tek dan prije njegovog odlaska iz kluba...

No da ne dužim, htjela bih vas obavijestiti o udruzi i pozvati sve Topnike koji ovo možda pročitaju da nam se pridruže, ako već ne kao član KNA "Arsenal Hrvatska, onda barem kao korisnik našeg foruma. Svi su i više nego dobro došli!

Image Hosted by ImageShack.us

Klub navijača Arsenala „Arsenal Hrvatska“ osnovan je 26. lipnja 2007. godine. Osnovan je s ciljem povezivanja i okupljanja navijača i simpatizera nogometnog kluba Arsenal. Trenutno smo u Hrvatskoj registrirani kao Udruga, ali se nadamo da ćemo uskoro biti priznati i od strane Arsenala kao službeni klub navijača.

Ideja o osnivanju Udruge nastala je na našoj staroj stranici http://arsenal.nogonet.com gdje smo, vidjevši da u Hrvatskoj postoji veliki broj navijača FC Arsenala, odlučili osnovati Klub navijača Arsenala radi okupljanja i druženja svih nas kojima je draga boja „gunnersa“.

Nakon registracije Udruge pri nadležnim državnim tijelima preselili smo se na novu domenu gdje se na našem forumu počeo okupljati još veći broj navijača i simpatizera Arsenala. Ohrabreni posjetom stranici i forumu, te zanimanjem ljudi za našu udrugu postavili smo si cilj da u što kraćem roku dobijemo i od Arsenala status kluba navijača te na taj način svima našim članovima omogućimo razne pogodnosti.

U planovima za budućnost imamo izradu članskih iskaznica, majica „Croatian gooners“, organizirati odlaske na pripreme i utakmice Arsenala, a kao šećer na kraju cilj nam je da Eduardo Da Silva postane naš počasni član.

Ovim putem sve koji još nisu članovi našeg Kluba navijača Arsenala pozivam da se učlane ('Kako postati članom' ) i postanu dio jedne velike zajednici i podrže naš rad.


Hvala!

Klub navijača Arsenala „Arsenal Hrvatska“


Post je objavljen 19.09.2007. u 16:08 sati.