Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justawoman

Marketing

Što ovih dana muči Woman...

A jebiga, on spava na kauču u dnevnoj sobi već danima, a ja… hm, ja sam dobila cijeli krevet za sebe. :) Ajd' barem nešto. Da, malo smo se zakvačili i pokvačili. On se naljutio jer sam ja namještala budilicu za ujutro s upaljenim svjetlom, pa je planuo na mene jer "koliko mi to treba da navijem budilicu", pa sam ja planula na njega jer je on planuo na mene, i otada on spava na kauču. Dobrovoljno. A ja sam dobila cijeli krevet za sebe.

I, poznavajući ga, ovo njegovo durenje može trajati još danima. Pogotovo jer sad na temu "budilice" izvlači i neke Bog-te-pitaj-koje-stvari. Valjda ga je uhvatio neki PMS koji je mene ovaj mjesec zaobišao. A tlaka mi je to. Bilo je podnošljivo, pa možda i zanimljivo u početku veze, kad bi se netko od nas dvoje nešto naljutio na ovog drugog, pa se malo duriš, pa se ova druga strana malo ulizuje, ali sad mi je to već tlaka… tlaka.

A pored toga, muke mi zadaje i neočekivana pojava jedne osobe iz moje prošlosti. Mislim, otkud on sad?! Nekako skroz neočekivano. A i te neočekivane osobe za koje misliš da su davna prošlost i da više neće imati utjecaja na tvoj život, uvijek se pojave nekako -neočekivano. Možda se zato i zovu "neočekivane" situacije… i "neočekivane" osobe.

A jebiga…

I u toj neočekivanosti je problematično to što te takvi događaji natjeraju na razmišljanje. Na neka preispitivanja. Na to da moraš upregnuti mozak s kalkulacijama za koje misliš, ili si barem mislio, da su davna prošlost. A možda je to zbog toga što neočekivane situacije čovjeka uhvate na prepad. Pa si šokiran. Pa vratiš film unatrag. Pa još jedan film. I kad počneš vrtiti stare filmove, skužiš da ih je pun *urac i da moraš itekako upregnuti mozak da bi skužio radnju svih filmova i povezanost svih tih radnji.

A jebiga…

Jebiga je i u tome što se ta neočekivana osoba, sasvim slučajno, zaposlila na istom mjestu gdje radi i moj dragi, i sad su si kao super kolege. Moj dragi ne zna i kao ne bi smio saznati da smo taj njegov "super novi kolega" i ja imali jednu slatku i kratku prošlost, iako je to bilo davno prije njega i on nema veze s tim, ali radi se o tome da je ta slatka i kratka prošlost u to vrijeme bila tajnovita (ne, nije bio oženjen) za sve, pa ne bi bilo smisla da se to nešto sada razotkriva kad je ionako već odavno i gotovo.

Možda je i ta prošlost bila tako slatka baš zato što je bila tajna… i zato što je bila kratka! Da je trajala duže, možda bi i on sad spavao na kauču zbog toga što namještam budilicu s upaljenim svjetlom.

U svakom slučaju, ja bih i opet dobila cijeli krevet za sebe... :)




Post je objavljen 19.09.2007. u 14:25 sati.