Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shoppingholicarke

Marketing

PREČVRSTO ME DRŽIŠ ZA RUKU...

Hm, svi znamo za onu da su cure komplicirane, da jedno govore, drugo misle, treće rade, da im je teško udovoljiti, ali je li to zaista tako? Dobro, možda i je, priznajem da sam ja užasno komplicirana...rolleyes Ali, mislim da ni oni nisu puno bolji!!! Ma, dečki su stvarno gamad (svaka čast izuzecima- iznimke potvrđuju pravilo).
Uglavnom, ja ih ne kužim, NIMALO!!!!!!! no Kakve su to fore, ja se njemu sviđam, on se meni sviđa, al ono BUUUM puknucu, zaboravio sam ti spomenut, znaš, imam curu!?! mad E, to mi je stvarno odvratno, lagat da nemaš curu (ili to 'slučajno' prešutit) ili još bolje kad ga pitaš, a on se pravi glup... Gle briga me ak ćeš varat curu, tvoja stvar, al nećeš je varat sa mnom!!! No, dobro, kreneš ti dalje, zaboraviš njega i njegove gluposti, al on nije zaboravio tvoj broj pa krene: -Znaš, ja sam prekinuo s njom...pa jel bi se mogli nać, blablabla... Hello, nema šanse, ak si to radio njoj, radit ćeš i meni!!! mah
Samo, moj najveći problem je to da ak se zaljubim, onda se zaljubim...i tad je sve gotovo! Grozno, mislim uglavnom je istina da ak curama (meni) pokažeš da si se zaljubio postaješ prošlost, al nisu ni oni drugačiji!
Ah, a kad ti se sviđa neki full zgodan, ali zato totalan gad (zgodni su uvijek takvi-iznimke potvrđuju pravilo) sa onim stavom sad kad sam zbario mogu ić burninmad. Mislim, možda sam se i ja njemu sviđala, al sve dok to nisam pokazala, jebiga... Al zato se ja sviđam drugom liku, koji je stvarno dobar i super za zajebanciju, čak je i sladak, al to nije to... Zašto je, većina nas, u stanju past na nekog idiota i onda još patit z njim?!?
OK, na kraju pokušavam pametno postupit pa si razmislim, on je dobar, zajebant, nije ni ružan, stvarno mu se sviđam i napravio bi sve što ja želim... I tako završim u vezi koja otprilike izgleda ovako:

Prečvrsto ga držiš za ruku
Gledaš ga pretjerano zaljubljeno
Kada vas zajedno sretnem onako odvratno sretne
U shopingu nedjeljom

Zar si zaboravila već
Il' si mu zaboravila reć'
Da te on ne pali od prvog dana
I da ste zajedno samo da ne ostaneš sama?

Nisam ti rekao tad al' ću ti reći sad
Jebem i tebe i tvoj biološki sat.

Reci mi da li si to na sniženju
Jer je potražnja bila premala?
Hajde zajebi tu priču nego ispravi kičmu
Pa taman se i ne prodala.

Kad vas vidim to je domaći film
Loši glumci i još gori scenarij
Pa mogu efekti i biti korektni
ali sumnjam, čisto sumnjam u happy end!


E, a onda netko spomene onog zgodnog kretena, a ja poludim...pokušavam ne preočito saznat šta je rekao, leptirići u trbuhu, srce jače kuca, cerek...jebiga, opet sam zapela za pogrešnog!!!


Post je objavljen 19.09.2007. u 14:07 sati.