Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xbacktoblackx

Marketing

jEeEe! Ful sam hepi. S t0b0m iLi bEz tEbe. ti biraSh. ×°°

Ful sam hepi.okee. nemoram ponawljat. neda mi se vishe pisat onako weliko pa malo slowo. al nvm.
danas je bilo pre gr8 u school. sha da kazhem? rekla sam wam da sam dobila prwe dwie ocjene.. jednu iz engleskog i jednu iz talijanskog. al zaprawo sam iz talijanskog dobila 3 petice. jawila sam se danas powijest i dobila 5 5. [dwie petice]
omg... pocinjem bit geek. al ono... nisam uOPcE uciLa. dobro mozhda nesh malo... aL ono... ful sam lucky. pitala me bas ono sta znam i sta je lagano. a i h.j. me danas pitala i dobila sam peet.
i tako,... iam vech sedam ocjena. sedam petica.[sedam je inace moj sretni broj. rodjena sam u 7. mjesecu, sister mie rodjena u 7. mjesecu, mama mie rodjena u 7. mjesecu i baka takodjer. firma od moe mame se zove sedam na latinskom] uuh koe sam ja pametno dJete ahh lol. xD
i da... danas smo umjesto e.j. imali nasu razrednicu, koa nas je pustila waan! cerek cerek
onda smo wani slusali mp3/4/ipod i slikali see... iam par slika... od danas i od nekidan u sk8 parku. paa chu ih stawit na kraju.
0nda... odluchila sam jednu stwar... mozhda che to wama izgledat smijeshno. ali... ja to zhelim. i naprawit chu to. ja se nadam da ochu. stalno sam razbijala glawu time kamo chu se upisat i shta chu sa zhiwotom. iako znam da josh iam wremena... ali.. ipak... nedawno sam dobila neku zhelju.... shta bi htijela od zhiwota.. to nie gotowo narawno... moram josh puno toga isplanirat al ima wremena. za sada sam odluchila da chim zawrshim osnownu... odlazim iz Opatije. ne idem daleko. ali ipak idem. iam samo 12 godina a vec iam feeling da moram.. ono... start all over again.
otishla mie ona iluzija iz glawe da chu postat slawna pjewachica il glumica, to wech odawno... i smijem se nekim tipicama iz nasheg razza koe josh u leksikone pishu da se u buduchnosti zamishljaju kao uspjeshne glumice u Holivudu. bwaa. ugl.. razmisljala sam vech neko wrijeme... najbolje bi bilo da odem u neki gradich, ne prevelik, blizu Rijeke... onako.. jedno pola sata wozhnje do Rijeke. i onda sam se sjetila rijechi od Anne kad smo se bile upoznale. "Crikwenica tie jedno pola sata vozhnje od Rijeke"
i sinulo mie. danas kad sam to rekla Anji, ona je rekla da je to dobra ideja, jer je ona bila na regati u Crikwi par puta i rekla je da je Crikwa prekrasna. i toe to. zhelim ich tamo. u gimnaziju. jezichni smjer. jer zhelim kasnije putowat swijetom. hh. zanimanje tochno josh neznam. ali htiela bi da mi hobi bude fotografiranje... al ne dechkiju ko sad. haah xD.
mozhda chak i Anja ode u Crikwu poslje. znam da postoje oni domovi gdje idu srednjoshkolci ako im kucha nie blizu. xd
jednostawno to zhelim. i nadam se da chu to naprawit, jer je Opatija no matter what anybody says... prilichno usran grad. nie... al je pun usranih ljudi. dobro, ja sam si sama stvorila neprijatelje. ali zhelim to isprawit. a owdje, u Opatiji, to nemogu.
eoo... dubokouman postt.. haaha xD. aa sad slikee. =))
CuRe from class. Nabrojit chu ih od desna prema lijewo: Marija, Anita, Jelena, Mirna, Magdalena, Anamarija. Sarinih slika neche bit jer se nie htijela slikaat. =((
Image Hosted by ImageShack.us


jaa xD xD
Image Hosted by ImageShack.us


AnjicH mOoj! =D
Image Hosted by ImageShack.us


Nikki und Valee xD
Image Hosted by ImageShack.us


Zoe u sk8 parku xD
Image Hosted by ImageShack.us


Felo u sk8 parku. hh.
Image Hosted by ImageShack.us


i na kraju, još jedna slika od danas, nasha Barbie!
Image Hosted by ImageShack.us

^^btw toe Frenky al ga zowemo barbie. hh. xD. a mene su pocheli zwat blondy XDD

ewOo... najduzhi post. hh. xD do SAD. cekajte wi samo... haah. lol.
idem ja sad.... pusee swimaa! cerek

Post je objavljen 19.09.2007. u 13:09 sati.