Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/unrealfilmovi

Marketing

Skinwalkers (2006)

Trailer
Režija: James Isaac
Scenarij: James DeMonaco,Todd Harthan,James Roday
Uloge: Jason Behr,Elias Koteas,Rhona Mitra,Natassia Malthe,Kim Coates,Sarah Carter...
Žanar: Akcijski, Horror
Imdb
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Priča: Skinwalkers(vukodlaci) se djele u dvije skupine. Jedna skupina skinwalkers nisu jeli meso i dok je mjesec pun zakljućaju se da ne bi probali krv ,oni smatraju da su prokleti i ne žele biti vukodlaci. Druga skupina skinwalkersa love ljude jer su ovisnici o krvi i žele ostati vukodlaci. U centru same priče se nalazi dječak Timothy koj nije ni svjestan da će njegova krv postat ljek za ljećenje vukodlaka. Na njegov problem skupina skinwalkersa koju vodi Varek znaju gdje je dječak i žele ga elimiirat da ba mogli ostati vukodlaci, no samog dječaka čuvaju Timothyev ujak i ujakova obitelj koj su isto skinwalkersi i učinit će sve da zaštite dječaka i budu normalni ljudi.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
O filmu: Unatoć dosta lošim kritikama film mi je bio solidan i dosta zabavan. Ono kaj me privuklo da pogledam ovaj film je ideja Vukodlaci vs Vukodlacinjami. Priča s dječakom i nije loša ,no sam film na kraju nije baš ispao orginalan i dosta šteka priča u trenutcima. Gluma je u dosta drvena u nekim scenama, no sami likovi su solidni. Redatelj James Isaac ( redatelj zabavnog Jason x) obavi je solidan posao ,ali i on je u nekim trenutcima malo drveno režiro. Borba između skinwalkersa u filmu ima puno i većina akcije su okršaji vatrenim oružjem u njihovom ljudskom obliku, tek na kraju dobijamo borbu u njihovom vučijem obliku. Akcijske scene su bile zabavne ,no nisu mi bile baš uzbudljive i volio bi malo više krvi kod okršaja vukodlaka (film je zapravo bio izrezan iz rated R u PG-13. Sad nisam baš siguran, no mislim da sam nabavio rated R verziju to zakljućujem po sceni nabijanja noža u oko, scenama rezanja vratova , ali ništa od krvoproliča nije pretjerano kravo ,i ima kratka scena seksa u kojo se vidi malo gole kože ,ali ništa od malo sočnijih detalja kod ženeburninmad). Vukodlaci izgledaju pristojno, no ništa posebno ,oni iz Dog soldiersa(filma je i imao maniji budget) izgledaju puno bolje.

Skinwalkers nije remek-djelo vukodlak žanra kao The Howling,American Werewolf in London i Dog Soldiers, no zato je zabavan i dosta solidan film ,ako se ne traži puno.

Ocjena 4/5

Post je objavljen 18.09.2007. u 20:18 sati.