Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/eyeswideshut

Marketing

a NeMoGu ViRoVaT !!


evo pišen vam sad ovi post jer neman pojma više šta ću sa sobom.. bolesna san..( u pravome smislu te riči ), iman fibru,boli me glava,grlo,nos,, sve po redu..i sad san cili dan doma na tabletama..headbang..al bit je u tome da ja nikad nisan bolesna, ono baš nikad, i sad kad ne triba me uvatilo sve moguće ( ono, ipak san to ja )
a znate šta još,, večeras je koncert,na poljudu,oni za one vatrogasce,, i naravno cili split će ić na to, dok ću ja bolesna ležat doma..burninmadburninmadburninmad..


a inače, ono kad je škola,, molin Boga da dobijen fibru ili da me zaboli glava ili bilo šta samo da se mogu izvuć iz škole..a sad kad iman sve to skupa, i još par bonusa namcor i of kors, nesmin u školu,, jedva čekan da ozdravin i oden u tu glupu ustanovu, koju trenutno obožavan..
ono,, fale mi prijatelji i zajebavanje..nut al meni je njih isto malo ža,mislin,, moraju cili ovaj tjedan preživit bez mene mouthwash LoL


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

neznan šta bi van još pisala..nisan baš od volje (kad se sitin koncertaaaaaaa !!!!!!) šmrc..cry ..

eee,da....dobro, zašto mi ne komentirate ?!?!?!?!?!?!?!?!? ostavili ste mi samo 11 KOMENTARA !!!!! a mislin ono..sad ih imate ostavit više od 100, za početak,, inače nema nema uopće novog posta,, understood???

eto to smo rješili, I hope so sretan
ay neću više ništa pisat, iden gledat seriju, a vi KOMENTIRAJTE !!!



k!s$s..


Post je objavljen 18.09.2007. u 14:30 sati.