Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/silvija4

Marketing



Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Jednom, sada već dosta davno imala sam jednu papigicu. Zvala se Kiki i ja sam ju obožavala. Jednostavno praktički sve što sam radila, radila sam sa njom. Kada bi učila on bi bio pored mene, pričala sam mu sve a on me je uvijek pametno gledao. Kada bi bila tužna i on bi mi dao svoj tužni suosjećajni pogled. Znao je pričati i bio je totalni mali luđak. I dan danas se sjećam dana kada je uginuo. Toliko sam plakala i mislila sam da će mi se srce raspuknuti. Još uvijek mi dođu suze na oči kada ga se sjetim. Nakon njega sam sama sebi rekla da se više nikada neću vezati za ni jednu životinjicu i nisam. Imali smo drugih papiga, obožavala sam ih ali nikoga kao njega. I sada imam papigicu Krešu i volim ga ali nikada kao Kikija.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Ali ipak se u mom srcu ponovno stvorila jedna životinjica koju sam voljela praktički kao Kikija. Moj mačak Pedo. A sada me je i on napustio. Jadničak se prije par dana razbolio, vodili smo ga kod veterinara, sve pokušali ali on je svaki dan bio sve lošije. Već četiri dana ga nema i najvjerovatnije je otišao negdje umrijeti da ga mi ne vidimo. A meni se srce stisne svaki puta kad u nadi odem pogledati jer na svome mjestu a nema ga. Toliko mi fali da riječima ne mogu opisati taj osjećaj. Obožavala sam ga maziti, donositi mu hranu, obožavala sam dok mi je trčao pod noge svaki puta kada bi negdje išla, obožavala sam kada me je čekao pred vratima, voljela sam mu pričati kada sam tužna. Svaki puta kada bi se vratila ujutro iz grada sjedila bi kraj njega i pričala mu a ovu subotu ga nije bilo. Nevjerojatno koliko ti životinja može puno značiti u životu i neki to ne razumiju ali jednom kada doživiš takvu povezanost shvatiš.
Meni moj mačak jako nedostaje i uvijek ću imati uspomene na njega a moram se pomiriti sa time da je život takav, jednostavno nitko i ništa nije vječan. I iako već par dana svako malo se rasplačem radi njega ili radi svega već danas je sve nekako bolje. Ima puno stvari zbog kojih ću ja opet sve po starom samo mi trenutno netko jako nedostaje i previše ali samo se moram pomiriti sa situacijom i bit će sve ok.


Post je objavljen 18.09.2007. u 12:34 sati.