Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blogzatunere

Marketing

Cannonball 8000

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Hostese su neizostavni dio Cannonball 8000 partyja (FOTO: Goran Katić/Net.hr)
Čak 130 skupocjenih automobila, 260 nabrijanih vozača, 3000 kilometara jurnjave, deset zemalja i bezbroj gradova u samo 72 sata. Sve je to vezano uz najpoznatiji reli bogatih i slavnih.

Jedan od najvećih automobilskih događaja u čitavom svijetu svoj je spektakularan završetak imao u Zagrebu. Na platou ispred hotela Regent okupilo se more atraktivnih ljepotana na četiri kotača.

Čak 130 ekskluzivnih automobila sudjelovalo je na ovogodišnjem Cannonball 8000 rallyju. Događaj koji se održava od 2003. godine, ovaj je put imao spektakularnu završnicu u glavnom gradu Lijepe naše, piše autoklub.hr.

Starčevićev trg ugostio je vozače koji su u 72 sata prevalili više od 3000 kilometara jureći kroz deset različitih zemalja, mjenjajući gradove češće nego brzine u mjenjaču.


Gotovo 300 pristiglih gostiju uglavnom su Britanci, koji su na ekspediciju krenuli u petak iz Londona. Vozeći kroz Englesku, Francusku, Belgiju, Njemačku, Nizozemsku, Švicarsku, Češku, Austriju i Sloveniju, nabrijani su sudionici u popodnevnih satima ušli u Hrvatsku.

Poteškoće koje im je na putu zadala njemačka policija, kada je zaplijenila čak 23 automobila i svim sudionicima naplatila astronomske kazne, nikoga nije pokolebala, te je atmosfera bila vrhunska.

Nakon Brussela i Praga, gdje su tulumarili prve dvije večeri, sudionici relija su upravo Zagreb izabrali za spektakularnu završnicu i nezaboravni party.

Aston Martini, Ferrariji, Lamborghiniji, Porschei, Audiji, BMW-i, Mercedesi, pa čak i Nissan Skyline GTR izazvali su iznimno zanimanje kod domaćih stanovnika.

Gomila je s divljenjem promatrala okupljene vozače te je zajedno s njima slavila oktansko božastvo – automobil, piše autoklub.hr.


Post je objavljen 18.09.2007. u 10:57 sati.