Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mrsuoblacima

Marketing

Evo vam par viceva =)....

dead: Dobio Ivica digitalni sat za svoj rođendan. I sad, jedan od gostiju ga upita: " Ivice, reci nam koliko je sati ? ", a Ivica na to odgovori : " Ne znam! ", a mama ga pita: " Pa Ivice, kako ne znaš sve ti piše ? ", a Ivica kaže : "Mama, pa ajde ti napamet reci koliko je 14 podjeljeno sa 32?? ( jel je pisalo 14:32)

Ide plauša gradom i sluša mp3, i tako se ona šeće i šeće i odjednom... samo je pala i umrla na mjestu. Na mjesto 'nesreće' došla je policija, i počela istraživati.Jedan od policajaca sjetio se da stave nove baterije u mp3, pošto mp3 nije radio. I kada su zamijenili baterije i počeli slušati, čulo se samo ovo : " udahni, izdahni, udahni, izdahni, udahni, izdahni.... " I baterije se opet ispraznile... ( ha-ha )

Idu 2 seljaka prodavat Bibliju. Jedan je govorio normalno, a drugi je mucao. I sad normalni kaže da će ona na južnu i zapadnu stranu sela, a mucavac da će ići na sjevernu i zapadnu. I kaže normalni da se nađu pored crkve za 1h. I sad nakon 1. sata susretnu se oni pred crkvom, i sad normalni drži sve Biblije u ruci, isto kako je i otišo prodavati, znači nije ništa prodao, ali mucavac se vratio praznih ruku. Pa ga normalni upita:" pa čovječe, kako si ti uspio prodati sve Biblije, a ja ni jednu ?? ", a mucavac mu odgovori: " P-p-pa, ja s-s-sam i-i-im nud-dio Bib-b-blije, a-a- on-ni ni-i-su h-htje-e-li kup-p-p-iti, paaa sam i-i-im ja rek-k-ao, ak-ko ne-e-eće ku-u-upiti, o-o-onda ć-ć-ću i-im ja či-i-itat-t-ti! "

Znate zašto se 4 policajca svađaju u autu? Pa tko će sjditi do prozora!!

Zašto plauša ide u dučan s puškom??? Zato što na vratima piše " VUCI"
beljroflzujothumbup
I to je samo nešto od viceva! Eh pa komentirajte i recite jesu li zaaakon, ook, loši, uglavnom po vašem mišljenju. I u Komentarima vi ostavite svoje viceva, a ja ih možda objavim. Pozzdrav svima i šaljema vam veeeeliki Ki$$! Chao, do sljedečeg posta!!

Post je objavljen 18.09.2007. u 08:49 sati.