Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pricesistocnestrane

Marketing

FEMINIZIRANA GLAZBALA - II TOM

DUGMETARA RASTEGAČA - kod ovog instrumenta zanimljivo je to što jedno dugme daje dva (opet 2!) različita tona i to stezanjem i rastezanjem mjehura. Instrumentovog, dakako. U 2. svejtskom ratu, mladići po stražama i šumama te kozjim putevima, kao jedinu zabavu koristili su upravo ovo glazbalo. Svojim prodornim zavijajućim zvukom, dugmetara je uvelike utjecala na spolni nagon spomenutih mladića. No kako usamljeničke noći te prirodne nagone nije mogao zadoviljiti sam instrument, oštroumnim dosjetkama mladići su pronašli novu zabavu. Međusobnu. Ti tradicijski običaji održali su se do dan-danas, no ipak sa znatnim evolucijskim preokretom. Danas, uz dugmetaru, obavezan je i image raskopčane košulje i što debljeg lančića od turskog zlata te plastificirani transvestit u krilu dotičnog pedera-slušača dugmetare.

Image Hosted by ImageShack.us



GONG - okrugao brončani disk dugotrajna zvuka. Muzicira se tako da se u nj udara batićem o sredinu. U simfonijskom orkestru, gong gotovo uvijek označava kraj kompozicije, što je zapravo znak za početak pederskih orgijanja. Svi fitiljaši tada odlaze u svoje Klubove, jahte i vile, usput pokupivši nekoliko dječaka s ulice. Moćan i prodoran zvuk gonga, ostaje dugo u ušima te potiče na perverziju zvanu Iživi Se Na Malom.

Image Hosted by ImageShack.us



FRULICA - labijalna svirala. Pretendenti homoseksualizmu često u mladosti rabe ovaj instrument kako bi u budućnosti što vjerodostojnije obavljali zadaću oralnog zadovoljenja svojih partnera. Frula se u pravilu pravi od bazgovine. S lijeve strane labiuma, utisne se u duplju klinac koji mora tijesno prijanjati uz duplju da je s te strane neprodušno začepi; klinac se utiskuje u duplju tako duboko da se kroz labium može vidjeti njegova polovina. Najbolji frulaši su oni koji znaju predušivati. To muziciranje čini neprekidnim. Sukladno tome i oralno zadovoljavanje partnera.

Image Hosted by ImageShack.us



FAGOT - instrument srodan frulici. No ipak nešto profinjeniji od čobanske frulice. U staro doba, vidjela aristokracija kako se puk lijepo snašao s frulicom te odlučiše i oni pozabaviti se tim glazbalom. Naravno, kako ne bi postali slojem šljama, odlučiše usavršiti instrument dodavši dva (!) jezička na fagot. Sam naziv instrumenta potaknuo je lingviste da u rijčnike dodaju naziv fag kao sinonim za pedere. Samo malo profinjeniji, dakako. Kao što je i sam instrument.

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 18.09.2007. u 08:43 sati.