Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yazza

Marketing

shta je dobro...

dobro je kad vam se desi neshto dobro, pogotovo kad je totalno otkacheno. dobro je kad vam bivshi dechko koji vas je ostavio zato shto mu niste dovoljno romantichni, a vi ne poznajete romantichniju osobu od sebe. pa vam se onda pojavio niotkuda bash onda kad vama proradi sva romantika i ne zhelite biti s nekim ko vas voli manje nego najvishe na svijetu cijelom. pa ja!
dobro je kad se skrshite od posla a onda dodjete kuci umorni, skrhani, nikakvi i pustite tv i ugledate svog omiljenog doktora kako se uchi da vozi skateboard :))) i osim shto nema shtap, ne shvatam kako, ali izgleda mladje i jebozovnije nego ikad! nevjerovatno! i i dalje je najinteligentniji lik od poaro-a do danas.
e, nije dobro kad vas nazove draga prijateljica i kazhe da je s klincem u bolnici :( nikako nije dobro to. niti je dobro kad na praznik svog grada (usvojenog dodushe...) ne mozhete sici do centra i uzhivati u zbivanjima :(. i nije dobro kad vam drugi po znachaju doktor kazhe da ga brine vashe stanje a vas brine josh vishe njegovo... no hajde sad, mladi smo, regenerishe se organizam.
najbolja stvar u svemu je shto cu ja kad se naspavam da budem mladja neg jutros ;) i shto vishe nemam napade flash-back-a. i jedem palentu, ako hocete vjerujte mi. i vec imam onaj metar za mjerenje soba pa bih mogla i stici ovih dana da izmjerim dnevnu i da kupim tepih. i cipele. i mozhda sto i stolice. i mozhda i zavjesu. i isto tako boje za bojanje stakla.

najgora stvar u svemu tome je shto me jedan lik proganja, na zhalost samo u mojim mislima... sad kad pogledam shta sam proshli put pisala, podsvjesno sam ga chak i na blog stavila :(. kad ga se samo sjetim loshe mi dodje :( tako me vuche za nos, tako me zna iz takta izbaciti svojim samim neprisustvom :(. no neka, vraticu ja to. kad tad!

dobra stvar je shto znam gdje mi se ide za novu godinu. hocu u dublin! eto. losha stvar je shto nemam s kim. pa ako vam padne na pamet da mi nekako pomognete da odem u dublin ali da ne chekam novu godinu sama kao neko siroche, bicu vam zahvalna ako mi odgovorite...

Post je objavljen 17.09.2007. u 23:48 sati.