Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Radovi na uređenju prostora za glazbenu školu u tijeku

U tijeku su radovi na uređenju zgrade Poduzetničkog inkubatora Općine Pitomača (PIOP-a) gdje se poseban naglasak daje uređenju prostora drugog kata predviđenog za rad Glazbene škole Jan Vlašimsky. Osim radova na unutrašnjem uređenju, prošlog tjedna do zgrade su postavljeni kablovi za napajanje električnom energijom kao i cijevi za priključak na vodovodnu mrežu, dok se radovi vezani uz prikapčanje telefonskih linija, dovršavaju.
Općinsko poglavarstvo na svojoj je prošloj sjednici donijelo odluku o raspisivanju natječaja za opremanje navedenog prostora, te se nakon pribavljene specifikacije potrebne opreme očekuje i raspisivanje ovog natječaja. Već kupljeni digitalni pianino, dopunio je postojeću kolekciju instrumenata kojima općina već raspolaže, a potrebni su za početak rada škole.
Odmah po dobivenoj suglasnosti Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa provodit će se upis djece u školu. Prvenstveno će se upisivati učenici osnovne škole i to oni koji pohađaju treći razred i stariji. Ukoliko bude još mjesta upisivat će se i polaznici prvog i drugog razreda te polaznici srednjih škola. O početku upisa učenici će biti pravodobno obavješteni u Osnovnoj školi Petra Preradovića u Pitomači.
Pitomača.hr

Post je objavljen 17.09.2007. u 16:00 sati.