Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoranostric

Marketing

Objašnjenje

Pozdrav svima!

Ovaj sam blog počeo raditi na adresi zelenastranka.blog.hr kao glavni tajnik Zelene liste, političke stranke aktivne u Hrvatskoj (ogranci u Zagrebu, Karlovcu, Ogulinu i Varaždinu), koja se sprema za parlamentarne izbore ove godine. Stranka je ranije bila regionalna, pod imenom Zeleni za Zagreb. Kada smo pripremali širenje na državni nivo, jedno vrijeme je bio u opticaju naziv Zelena stranka, pa otuda i adresa bloga.

Nažalost, od početka svibnja, zbog bolesti, nisam bio aktivan, pa nisam ni održavao blog. Šteta, jer u kratkom sam vremenu postigao dobar uspjeh, dospjevši i na cool listu (a bez da je to sponzorirano…). Nažalost, tako je kako je.

Sada više ne obavljam dužnost glavnog tajnika, iako to još formalno jesam. No, prema mogućnsotim,a sudjelovat ću i u izbornoj kampanji. Pa sam prebacio blog na novu adresu, i povremeno ću neku informaciju napisati.

Inače, bavim se sada teorijom. Želja mi je napisati knjigu o pacifizmu, i pokušati unaprijediti teoriju pacifizma, koja je na mizernom nivou.

Post je objavljen 17.09.2007. u 15:04 sati.