Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/timothy

Marketing

Just Friends...

Image Hosted by ImageShack.us



...Da. Samo prijatelji. Prijatelj će ipak ostati samo prijatelj. Nakon iskrenog razgovora, rekao mi je da nije spreman za vezu. Rekao je da mu se sviđam. Rekao je da sam jako dobra cura i da mu je stalo do mene. Rekao je da vidi da može provesti cijeli dan sa mnom i da mu bude ugodno.


Image Hosted by ImageShack.us



Ali jednostavno nije spreman za vezu.I ja to razumijem. Rekao je da je mogao uletjeti u vezu sa mnom tek toliko da kaže da je probao, biti sa mnom neko vrijeme, držati fige u džepu, a onda odraditi "nije išlo" razgovor. Ali nije želio. Ne želi me povrijediti. Ne zna ni sam zašto je to tako, zna da ima jako dobru priliku probati s nekim poput mene, ali ne može ju iskoristiti. I zna da nije fer da od mene traži da čekam možda i nekoliko mjeseci. Što je najsmješnije, ja bih čekala. Jer stalo mi je do njega. Ali nisam (pre)tužna. Ono što sam imala, najprije sam isplakala i sad sam na neki čudan način i sretna. Jer sam vidjela da mu je zbilja stalo.


Image Hosted by ImageShack.us



I sretna sam što me cijeni dovoljno da me ne želi iskoristiti i povrijediti. Ostat ćemo prijatelji. Možda će meni biti teže nego njemu, ali ne želim izgubiti osobu poput njega. Jer mogu i dalje s njim pričati o svemu. Jer se i dalje možemo zajedno smijati. Da...Ostat ćemo prijatelji...Al, sretna sam :)



Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 17.09.2007. u 14:40 sati.