Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daydreamin

Marketing

KANYE WEST , Common, DMX, Ashanti, FABOLOUS, Wu-Tang Clan

Naslov hm..nisan imala bas inspriracije pa san napisala neke meni prejebene izvodace koje u zadnje vrime najvishe slusan...
beljuuf...evo bas san sad skidala neke pisme..
Kanye West-The Glory..-stvarno je jebena pismafino
Common-Southside, a Sta da van kazen o pismi osin da ju je kanye producira...shta znaci da e predobra..cerek
Jadakiss- Knock Yourself Out party
Nas-U gotta Love It zubo
Fabolous- Never Duplicated wink
Twista - It feels so Good..smijeh

Eto puklo me da KoNacNo Napisen i ja novi post...

Naravno malo kako je KANYE SATRA 50-a SNITCHA
DISKOGRAFSKI sukob dvojice repera završio je pobjedom Kanyeja Westa, koji je 50 Centa službeno potukao na službenoj listi albuma u Velikoj Britaniji, a prema prvim pokazateljima, to će mu poći za rukom i u SAD-u, gdje se službena ljestvica singlova finalizira u srijedu. Reperi su u Britaniji zasjeli na prva dva mjesta, no West je prema prvim informacijama prodao nekoliko desetaka tisuća primjeraka više. Znači li to da 50 Cent odlazi s pozornice?

"Graduation" Kanyea Westa najprodavaniji je album prošlog tjedna u Velikoj Britaniji, dok je "Curtis" 50 Centa došao do drugog mjesta, čime je izgubio prvu bitku u sukobu kojemu se smije svjetska javnost. Konačni poraz 50 Cent će, čini se, morati priznati u srijedu, kad će biti objavljena službena američka top lista albuma, na kojoj, prema prvim podacima, West pobjeđuje još uvjerljivije nego u Britaniji.

Procjenjuje se da će Westov album u prvom tjednu u SAD-u kupiti oko 700 tisuća potrošača, što je konačni rezultat opsežne reklamne kampanje u koju je popualrni reper uložio iznimno mnogo sredstava, kako bi pobijedio najvećeg konkurenta.

Podsjetimo, 50 Cent je najavio povlačenje s pozornice ukoliko ga pobijedi Kanye West...
ja se nadam da ce se konacno 50 maknit s pozornice da mozemo slusat i gledat normalne rappere..ljude kojima se nevrti sve oko golih zenski, jebenih auta i ljude kojima ne ispada lova iz mudanta ka u svakom jebenom spotu od 50a..aaaaaaaa strasno..

Najpostenije bi bilo da Kanye konacno pobijedi i da se istakne i on malo..i Da ljui pocmu cijenit i slusat KVALITETNU muziku... toliko od mene za sad..

Aj ljudi drz te se..pozzzzmah
sljedeci post ce bit malo duzii...pjeva


Preeedobar spot!!! OBAVEZNO POGLEDAT





Najbolja pisma od ovih je?
More Or Less -Talib Kweli
Go- Common
Get It In the Floor- DMX
Hit Em Up- 2Pac
Roses- Kanye West
Psst! - Snoop Dogg
The Game Lord- Ice Cube
Stronger- Kanye West
One Mic - Nas
Song Cry - Jay-Z
  
pollcode.com free polls





Post je objavljen 17.09.2007. u 12:02 sati.