Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Predstavka iz Dubrave Vesni Pusić i Antunu Kapraljeviću


Ekipa dragovoljaca iz Dubrave obilazila je prošlih mjeseci Ured Predsjednika i SOA-u, kako bi našla pravdu u slučaju opljačkanog novca za izradu spomenika palim suborcima. Predsjednik Stjepan Mesić i ravnatelj SOA-e Tomislav Karamarko nisu ispunili njihova očekivanja, pa su se pismeno obratili Vesni Pusić i Antunu Kapraljeviću iz HNS-a:

Hrvatskoj narodnoj stranci
Na ruke predsjednici Vesni Pusić
saborskom zastupniku Antunu Kapraljeviću

Štovani,

mi koji glasamo i glasat ćemo za HNS, molimo vas da u Saboru i predizbornoj kampanji pitate kada će gospodin Kirin i gospodin Šeks (HDZ) riješiti pitanje koje je gospodin Kapraljević postavio u Saboru, a spomenuta dvojica su mu nerazumljivo odgovorila, a stvar se tiče djelatnika SOA-e Vjekoslava Šimunca, koji je uzeo i nezakonito prisvojio novac građana Dubrave i netragom ih potrošio (O tome je pisao i Novi list).
Šimunac je nezakonito koristio svoj položaj u tajnoj službi u korist HDZ-a (i svoju osobnu) te je od 1995 do 2000 obnašao dužnost predsjednika HDZ-a u Gornjoj Dubravi. Zastrašivao je sve one koji su mu stajali na putu.
Gospodina Slavka Nemčića iz Koledinečke ulice u Dubravi, Šimunac je zastrašivao šaljući mu policiju u stan, pa je ovaj od stresa obolio od šećerne bolesti.

Za sve ovo zna gospodin Mladen Bajić, ali do danas nije ništa poduzeo. Rečeni Šimunac i dalje radi u SOA-i, a i danas je član HDZ-a.

Uzeo je stan u Gruškoj ulici iako ima kuću u Dubravi. Mislimo da je stan u vlasništvu MORH-a ili Grada Zagreba.

Cijenjeni, imate mogućnost pitati nadležne zašto je to tako. Kada budete imali tribinu u Dubravi bilo bi ljepo da nam obznanite svoja saznanja o tome što je poduzeto da se ova nepravda raščisti.

Nezaboravite da je dotični Šimunac u dobrim odnosima sa Ivićem Pašalićem i njegovim sljedbenicima.

Pitajte gospodina Milana Bandića koliko je novca dao Grad za spomenik palim braniteljima u Dubravi (zbog novca koji je otuđen) da bi gradonačelnik mogao presjeći vrpcu u nazočnosti Šimunca i Pašalića. Iz gradske blagajne je
dadeno preko 100.000 kuna.

Toliko je nedostajalo da se plati izrada spomenika jer je skupljeni novac od građana Dubrave zahvaljujući Šimuncu i njegovoj ekipi iz HDZ-a.
Sve se ovo i dalje drži u tajnosti zahvaljujući moćnicima koji Šimunca štite.

Sve gore navedeno je prijavljeno krim policiji i državnom rvatskodvjetništvu, ali oni do danas nisu ništa poduzeli. Sve to znaju svi mjerodavni u ovoj državi osim prevarenog naroda. pred h

Gospođo Pusić i gospodine Kapraljeviću, molimo vas da ovaj slučaj podastrete hrvatskoj javnosti.

Građani Dubrave



Post je objavljen 17.09.2007. u 11:56 sati.