Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/borovskestoke

Marketing

Street race-drift=Šljivov........nešto

Ugl sve se odigralo prekjucer!Ja sam dosao do Luke i spojio se on na msn i ja mu kazem pogledaj sta Cetinu(to je jedan nas frend)pise sa strane,kao da je neki street race sutra!
I ja i Looookica se uzjebalirolleyes,pokusavamo doznati u kojem je mjestu to!
Nakon nekoliko vremena napokon mi doznamo gdje je to i uspostavi se da je to nekih 80km od nas!
Znaci tamo negdije ispod Donjeg Miholjca!
I ugl. ovi nasi raceri su trebali krenuti ispred OMV-a u 10 sati!I mi smo trazili prijevoz i nikako da ga nađemo i napokon našli mi prijevoz a to je bila Loookicina mama!Svi sretni ko nove godinesretansretansretansretansretansretan!
I dogovorimo se Loooooka,Dosen i ja da sutra u 8 krenemo odavdije,zato sto je Loooookina stara morala negdije ici pa nas nije mogla kasnije voziti,ali bilo je dobro i ovako!
Ugl.Krenili mi oko pol 9 i dosli tamo oko 10,tako nesto!
Dosli tamo a ono nigdije nikogabangbangbangbang,tek odemo malo prosetati po selu i nađemo natpis da sve pocinje u 13.00hburninmad
Looooka se moze pohvaliti da je prvi odvozio utrku na 402,stara mu je dala i vozio je,ma ustvari neka vam on sam kaze ako zeli.......nosretansretansretan
I reko dobro dosao neki lik tamo i poceo malo driftati i tako te gluposti,a lik je rekao da je auto prevrtao 4 puta na krov,nije bio bas u dobrom stanju pa nisam mogao prepoznati koja je marka auta ali neka starudija!
I nakraju to sve pocelo oko 14:30h,mi smo naravno ponjeli sav materijal za motanje,znaci duhan,rizle(velike i male),lulu i jos toga........thumbupUgl nakon sto je sve pocelo bilo je ultra zanimljivo,bilo je oko pedesetak automobila i 2 cartinga i tako! Ako sam sta promasio Loooka ispravi me!!sretan
sretan
sretan
sretan


By=Pantera-SATAN 666



Evo da i ja doradim ovaj post malo hehe. kad smo dosli tamo, prvo smo trebali pronac tu pistu na kjoj se to trebalo dogadjat. uspjeli smo pronac tu cestu koja vodi dotamo, i idemo samo ravno i dodjemo do nekog zavoja, vidimo da to nije tamo, vratimo se nazad i skrenemo u jednu sporednu cestu i nadjemo pistu!! kad smo dosli mislili smo ostat tu i cekat da dodje neko, i ja odvozim jedan race po pisti, al nam se nije dalo cekat neg nas moja stara odveze do centra, sjednemo pred crkvu. svi koji su prosli su nas pozdravljali! pristojno selo! dok smo se vracali nazad na pistu, zezali smo se usput, sutali jabuke, nabijali ih u polje ko ce dalje, dosen je uletio skoro u neki roj musica! da ste vidili kako je skocio!! mislim da nebi trebo nist vise dodavat, jer je to sve satan napiso. vidit cete slike, nesto ih nemozemo uplodat. bit ce i koji video, obavezno moram uplodat na jutub moj rejs na 402m. djulabu sam ostavio u startu za duzinu auta, al cim presaltam u 3 stigne me.
bilo je prejebeno, a cujemo da ima neki opet tu u osjeku na cepinskoj cesti, na aerodromu u subotu il nedjelu. ak idemo bit ce i slika i videa s tog susreta, jer bi treblo bit malo vise pila od auta.

By= LiKviD3X

Post je objavljen 17.09.2007. u 11:06 sati.