Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/muzikologija

Marketing

PREMIJERA: LEONA LEWIS


Leona Lewis - Bleeding Love.mp3
Leona Lewis pobjednica je britanskog talent showa The X Factor, a kao i pobjednica Jordin Sparks na natjecanju u showu American Idol, i Leona je bila moj favorit od samog početka natjecanja. Razočaravajuća je bila činjenica da je odlučeno kako će njezin prvi singl biti pjesma A Moment Like This, ona ista napisana prije nekoliko godina za Kelly Clarkson, pobjednicu prve sezone AI.
Pjesma je ipak polučila očekivani uspjeh došavši do broja 1 britanske liste singlova.

Novim singlom Bleeding Love Leona najavljuje svoj debitantski album koji će se naći u prodaji 5.11. Zanimljivost ovog albuma je što je Leona uglavnom odabrala netipične suradnike i producente za nekog btitanskog izvođača. Najavljeni su tako za ovaj projekt, između ostalih- Dallas Austin, Ryan Tedder, Jimmy Jam and Terry Lewis, Max Martin, Stargate, Damon Dash, Walter Afanasieff, Soulshock & Karlin, Salaam Remi, Danja, Kara DioGuardi, Ne-Yo, te Scott Storch.
Sudeći po imenima, ovo bi treba biti jedan od najboljih albuma godine.
Samu pjesmu mogao bih opisati kao Tatoo Jordin Sparks - idealna pop pjesma koja zapravo nema nedostataka. Odlična produkcija i vrlo dobra interpretacija jedni su od glavnih elemenata, no treba spomenuti kako pjesma neodoljivo podsjeća na pop 80-ih, ali zanimljivo- ne produkcijom koliko samim ugođajem i interpretacijom dotične pjevačice. Nije teško zamisliti kako ovu pjesmu pjeva Whitney Houston u svojim ranijim fazama.
Pjesmu je producirao Ryan Tedder, trenutno poznatiji po pjesmi Do It Well Jennifer Lopez, te suradnji s Timbalandom na pjesmi Apologize sa svojom grupom One Republic.
OCJENA: -5

Post je objavljen 17.09.2007. u 10:45 sati.