Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/simplefreak

Marketing

Ella, ella ay ay ay....hahahaha

Ćao ljudi!!!! di ste mi? Kako steeeeee?? Ispričavam se šta dugo nisam pisala, al evo, iskupljujem se!!!!
Kao šta svi znate, počela je škola... pa novi rasporedi, više sati, novi profači, zadaće, referati....opet isto sranje....
Uglavnom, ljudi moji, ja sam danas bila u Čatežu (ljeto nam se vratilouououou sretan). Bili smo od 10:00 do 18:30, dakle nešto više od 8 SATI!!!
Bilo je suppač, al me malo izdeprimiralo što sam se iz dugih rukava morala presvuć u kupaći (makar su bazeni 30 celzijevaca) i na taj način pokazat sve ožiljke koje sam skrivala cijelo ljeto i onda sad.... I još sam (glupača) napisala na ruci jedno ime, ime jednog malog, al to sad nije bitno, dakle, 8 fuckin sati sam ja morala skrivat te fuckin ožiljke, jer kad bi to moja majka vidila, brijem da bi umrla od šoka.... a možda bi samo uslijedilo još jedno od onih predavanje tipa : “pa jesi li ti svjesna šta ti se moglo dogodit?? Mogla si pokupit neku boleštinu, mogla si iskrvarit, mogla si bla bla bla bla bla bla bla blablablablablablablabla” KO DA ME BRIGA!!!!! Mislim da se malo previše brine za mene, kao da imam 4 godine! Npr, jučer (subota) bila sam u muzičkoj od 8:30 do 12:45, i onda opet od 15:50 do 18:20.... I dođe mi mama : “ Šta ćeš nosit za jest?” ja, ništa, doručkovala sam. I onda opet ono : kako, molim? šta je tebi, bit ćeš 5 sati u koli i nećeš niš jest????
Mislim, iako bi ja nakon tog doručka mogla povraćati još 10 dana, al nea veze, ja sam jednostavno MORALA nosit ta 2fuckin sendviča u fuckin muzičku, jer mame znaju najbolje.... (naravno da nisam pojela)
A opet, s druge strane, kad se radi o ogdovornosti :“ Pa nisi više tako mala, moraš to, to, to, to i to” i šta sad ja da njoj kažem????
E, a tata je već druga priča....on pak sve pusti, uopće ga nije briga, da ja recimo izađem van u 6 ujutro i vratim se drugo jutro u 3, on bi samo mirnim glasom pitao “di si bila”, ja bi rekla vani, a on “OK.”
Ko je tu lud????? Oni, naravno.... al kako da ja to dokažem, pogotovo njima, kad me ne slušaju?? recimo ja mami pričam pola sata, ona ne sluša, onda ubacim koju psovku, tek toliko da je trgnem, al ništa....pa jebate patak....
Ae ništa ljudi, skoro ću vam pisat, idem spavat jer me boli glava od sunca.... kizza, i ostavite mi komentara!!!


Post je objavljen 16.09.2007. u 20:33 sati.