Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wishforever

Marketing

Uvijek imajte nekoga za razgovor...

Evo danas ako ništa bar san se okupa na moru. Bilo je ispočetka hladno al kasnije , pošto se smrzneš, ništa ni ne osiječaš hehe. Al možda je danas najvažnje šta se potvrdilo moje mišljenje u tome da svak treba nekoga da s njim/njom popriča...

Da istina je. Svi mi trebamo nekoga da možemo podijeliti naše brige i probleme.
Taj neko čak ne treba ni pričati, važno je da nas uvijek sluša i da nas razumije. Kad nas neko razumije uvijek je lakše reči što mislimo i lakše ćemo riješit neke probleme. No problem je što večina ljudi izabere pogrešnu osobu za to te nas ta osoba ne razumije i u pokušaju pomoči samo pogorša sve, iako možda to ne želi. No ja mislim da je još veći problem kad osoba ne želi s nikik pričat o problemima. Naravno da nisu svi problemi za sve, al mislim da je uviijek dobro i da nam ne može škoditi ako pravoj osobe rečemo problem. Možda je jedan od največih razloga zašto ne govorimo drugima naše probleme taj što ne želimo druge opterećivati, ali trebamo znati da dosta osoba želi poslušati problem druge osobe. Ja znam da uvijek želim poslušati drugu osobu iz dva razloga, a to su da želim toj osobi pomoći riješiti taj problem i da kroz to mogu sebi pomoći u riješavanju svojih problema.

Mislim da se večina problema moze riješiti. Samo mi probleme gledamo s krive strane.
( sad neću pisat o tome u detalje , ali ako hoćete mogu vam objasnit posebno samo ostavite komentar da želite i ja vas nađem)

Uživajte i valjda ću još koji post napisat...


Post je objavljen 16.09.2007. u 19:42 sati.