Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hippmimi

Marketing

…Ooo, da, on je moja velika i prava ljubav…

Image Hosted by ImageShack.us


Ne, nisam luda, niti se ne šalim, stvarno… voli on mene i ja volim njega. Sviram bas oko 2 godine, ali u tih 2 godine sam provela stvarno puno vremena s njim. Bilo je i loših, ali su bila to i neka nadasve dobra vremena… znaš, najveći užitak u mojem životu je bilo kad sam dolazila onak na probu, među dobro društvo, kad smo uživali u svirci, makar smo bili početnici i tak, ali je baš bilo zakon jer smo sve tri bile na početničkom nivou… ali sve prolazi, takav sastav je za početnike poprilično dobar, ali kad su se neke od nas počele razvijati i ulagati više truda u kvalitetu svojeg sviranja, bilo je vrijeme da krene svaka svojim putem, ehhh i tak sam nakon toga pokušala ja još jednom ekipno svirati, ali i to se pokazalo meni ko nesimpatično, ma ne budem rekla čak i nekvalitetno… i tak sam ja onda, uvidjevši da se bend ne može nabrzake i neorganizirano napraviti, odlučila raditi na svojem sviranju, pa sam skidala, ali mi je nakon nekog vremena dosadio, nisam više htjela uživati u ljepoti sviranja sama i baš u taj tren mi je došla jedna ponuda za osnivanje benda, ali je to bilo opet na šemu «nabrzake i neorganizirano»… ali još ima nade, ali se desila još jedna ponuda koju nisam mogla odbiti koja je sad u obradi, baš me zanima kaj bude od toga. U tim ljudima vidim puno potencijala i volje (u nekima više, u nekima manje). Samo me zabrinjava moje neuklapanje po opčim podacima… Ali ustvari je zanimljivo videti takvu nekakvu čudnu kombinaciju, nadam se da bude sad neke od toga…


No dobro da se ja vratim mojem bassu:

…To ti je Hohner The Jack Profesional. Nema glavu,
Image Hosted by ImageShack.us

ima štimere dole (Steinberger system), vidiš na slici.
Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Njegova boja mi paše boji kose pa smo i ovak optički dobar par. Spojil nas moj ujak koji ga je sviral prije mene neko vrijeme u jako jako dobrom bendu (O3) koji se nažalost raspal. Puno ljudi pita kak sam i zake počela svirati. Zake? – pa na to pitanje nemam neki originalan odgovor, jako mi se dopalo kad sam prvi put probala, a prvi put sam ga probala totalno slučajno:
Moja tada najbolja prijateljica je počela svirati gitaru kod Puclina u rock akademiji di je i pjevala, pa sam ja krenula tam s njom na pjevanje, bližila se produkcija i obrađivale su se stvari i slagali sastavi (bendići) i bil je problem s bassistima, ja sam u to vrijeme trebala pjevati 1-2 pjesme, ali mi učitelj onak u ruke porine bass – «pa ti bi mogla svirati bas!» pokaže mi tu jednu pjesmu i vec drgi tjedan sam si nabavila svojeg Jacka i nastavila svirati i svirala sam, sviram i budem svirala.

Image Hosted by ImageShack.us

Moj bas ima 4 žice i onda ga uštekaš u pojačalo i sviraš


Post je objavljen 16.09.2007. u 19:35 sati.