,svijetumasti.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svijetumasti

Marketing

CHIAO SVIMAwave

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Evo doslo vrijeme da se i ja ponovo javim i da vas cujem... U meni se svasta iz dogadjalo... naucila sam radit avatare i primam narudjbe , pa ak ko hoce nek mi se javismijeh . Jos ne znam kako se rade animirani al nadam se da cu s vremenom naucit ! Ucim i kako radit dizajn , vec sam par puta probala , al mi jos nije sve uspijelo .

Image and video hosting by TinyPic

A sta ces mozda sam pre glupa da bi nauciladeaddead... Ako vam se koji avatar svidja slobodno ga uzmite . U skoli dobro (kolko moze bit s obzirom da si u skoli) .
Ove godine imamo Harcicu koja je mila majka prema Kuntickoj , hvala Bogu da sam je se rijesila sto se tice povijesti , al jos mi ostaje glupi zemljopisheadbangheadbang !

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Zemljopis inace mrzim iz dna duse , a i Kunticku s njim ! E da , kupit cu si mp3 , htjela sam si kupit mp4 , al veli Janko (moj stariji brat koji ga ima) da se mora jako dugo punit i da se dugo stavljaju pjesme , pa... Moj mp3 bit ce crni od 2 gige . Nasla sam ga u linei neri za 270 kn . Usput mogla bi im reci da sam ih tu reklamirala ! LOL zubo ! I kaj da vam jos velim hocu vam pisat , a vise ne znam kaj... E da , naucila ja jucer kartat loru , e to je zakon igra . A sta sad kad mi je zivot tak dosadanzijev , sta mogu nego da vam velim pozzzz i do slijedeceg posta wavewave !!


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Post je objavljen 16.09.2007. u 15:34 sati.