Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nogofan

Marketing

Mladen Petrić: Pala su tek prva dva

Eto koliko su Mladenu Petriću bila važna ona dva pogotka Andori koja je toliko priželjkivao kako bi stekao sigurnost za predstojeće klupske izazove. U petak navečer, samo 48 sati nakon reprezentacijskog trijumfa u La Velli, naš je napadač postigao prvijence u Bundesligi, prvi i treći pogodak za Borussiju Dortmund, koja je sa 3-0 pobijedila Werder.

Prvi je zabio lijevom, drugi desnom nogom. Strijelac je bio još samo na startu sezone, u kupu.

- Zadovoljan sam, nisam sumnjao u sebe, ali sam želio što prije zabiti kako ne bih trpio stalna propitkivanja javnosti kad ću, kad ću - rekao je dobro raspoloženi Petrić. I dodao:

- Polako s pohvalama, pala su tek prva dva! Žao mi je što Werderu nisam zabio i treći...

Da, šteta, vratar Wiese je ipak bio brži. Nakon dva uvodna poraza, među kojima je najbolniji onaj u derbiju sa Schalkeom, i gol-razlike 2-7, ‘crno-žuti’ su ostvarili treću pobjedu u nizu, i to bez primljenog pogotka. Napokon je 75.000 gledatelja na Signal Iduna Areni guštalo, momčad iz Bremena pregažena je ‘blitz-kriegom’ između 22. i 32. minute.

- Navijači su u euforiji, očekaju pobjede i protiv Šimunićeve Herthe i Olićeva HSV-a.

Petrić je odigrao svih 90 minuta, u 4-4-2 formaciji s rombom polušpica je opet bio Federico, a Petrić u napadu s Klimowiczem.

- Do daljnjega ću ostati napadač, što mi savršeno odgovara.

Vranješ je odigrao 90 minuta na desnoj strani srednjeg reda goste. Robert Kovač je, pak, ostao na klupi, stoperi su opet bili Brzenska i Wörns.

Paradoksalno, što Petrić bude više zabijao, Borussia će pobjeđivati, a Kovač vjerojatno ostati na klupi. Petrić sa zaručnicom Despinom do skorog preseljenja u svoj dom stanuje kod Roberta i Anice, valjda ga neće izbaciti...

- I ja se nadam.


Post je objavljen 16.09.2007. u 13:00 sati.