Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/profesoremogunaveceupitnik

Marketing

because you're gorgeous, i knew you'd get me through

da vas odmah upozorim, ovaj post i nema neku kategoriju, samo catching up sa situacijama koje su me zatekle ljetos.
so.
dakle, neki kao update i to, da znate da sam živa.
prijelomni trenuci od zadnjeg posta:
-postal sem riđokos :]
-bijo u londonu.
-ribarska u komiži :D:D:D:D:D
-definitivno Tina.
-Arijan me varo s Sarom, oh the joy!! dakle, prekinula sam s njim. Adjustments su još prisutne, ali ide polako. znate kako je to..
-Astridino i moje preživljavanje na sljemenu onaj put kad smo se izgubile. i pritom smo se cijelo vrijeme prisjećali annine, tonijeve i rikardove male avanturice na Jarunu :)
-šesta.
-vrlo složena obiteljska situacija, naime znate ono kad kao ne možete birat svoju familiju, ali opet nekako možete. e pa ovako: beba mi je mater, ana isto. sukačić mi je kao stari i to, ali to i nije potvrđeno DNA analizom. Mirna i Mak su malo daljnja rodbina, neki ujaci, štajaznam. Astrid mi je seka ko i inače, a Filip Suton je onaj puknuti stric kojeg svaka obitelj ima.
-ljeto provedeno s sarom nebi više spominjala :/ (iako je bilo nice.)
-jucerašnja spoznaja da Adam ima slani prst :D (mislim, koja je to fora, iskorištavat pijane koke da ti cuclaju prst?!)
-spoznaja da postoji ptica naziva ''Velika rajčica''
-talking to Đuturum :D
-Hladno Pivo, Hladno Pivo, Hladno Pivo!!!!
-izbivanja s interneta, nekako sam se nagloo sjetila da postoji život izvan world wide weba. i jebemu, ruku na srce, izhedonizirala sam se kak spada!!
-spoznaja da ipak ne stoji moja tvrdnja da je sve što sadrži rum orgazmično fino. naime, rum i ledeni čaj, božesačuvaj!
trebali smo slušat renea, trebali smo, trebali.




A Arijan mi i dalje svaki dan u školi da Životinjsko Carstvo,Mlinarić je i dalje u ormaru, ''Lana i Astrid (not related)'' se i dalje prkosi u Zvuku, Čvara je i dalje uber, i dalje nismo prežalili izbivanje sa Sisters of Mercy, i dalje redovno kopiramo raznepičkematerine u kopiraoni u oktogonu reda i zajebancije radi, i dalje puštamo korijene u foteljama u Kicu, i dalje pušimo ko turčini, i dalje Sezam i ja kupujemo cedeove za 5 kuna koji obično imaju neke veze s Papom, i dalje ne vjerujemo u Dutch Courage, ali svejedno pijemo, pijemo, pijemooo, i dalje nikako da odem s Bornom kupit te glupe ipsilon tregere, i dalje je tolkiens prepreskup, i dalje vlada Cream Pesticide Religion.
A nama je i dalje supač.



Post je objavljen 16.09.2007. u 10:46 sati.