Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljubiteljizabranjeneljubavi

Marketing

LIKOVI SA PRVE UVODNE ŠPICE

Ako Zabranjenu Ljubav niste gledali od 1. sezone, onda sigurno ne znate Danijela, Viktoriju, Leona, Vesnu pa čak Stjepana i Lidiju. Ja ću vam reći nešto o njima ......

PETRA - i dan danas je u seriji, samo što je sporedna uloga - Petra Novak ( Anita Berisha )
DANIJEL - Petrin brat blizanac - utopio se na Stjepanovoj jahti ( Zoran Pribičević )
VIKTORIJA - iako većina ljudi koji nisu gledali seriju otpočetka misli da je Karolina majka Borne i Petre- nije. Majka Petre i Danijela je Viktorija. Odgajala je Bornu. Trenutno stanje : mrtva je, ubila ju je njena bivša zaposlenica Nina. Prije nego što je sapunica počela, u svim novinama je pisala reklama za nju : "PRORAČUNATA ZAVODNICA - Grijesi koje je počinila su kao i njezine kreditne kartice. S odgodom plaćanja." Za mene je bila jedna od najzanimljivijih i najzločestijih likova ( Sanja Vejnović )
STJEPAN - ovo je jako zapetljano i zato pazite : Stjepan je otac Borne, a muž Viktorije ( bivši ) i Karoline ( bivši ) , Petra ga zove ocem je li se tako naviknula - u početku je mislila da joj je otac, ali nije - znači da ni Danijel nije sin Stjepana. Petra i Danijel upočetku nisu ni znali da su brat i sestra i zaljubili se - to ste valjda zaključili jer je Danijel znao da mu Stjepan nije otac jer da je znao ne bi se zaljubio. Sada on živi u Parizu sa trećom ženom - Lidijom ( o njoj ću poslije ). Nadam se da ste shvatili priču ( Velimir Čokljat )
BORNA - znate ga, i dan danas je u seriji - Borna Novak ( Mario Valentić )
TINA - znate i nju, ona je razmažena Tina Bauer - još je uvijek u seriji ( Antonija Šola )
LEON - on je brat od Tine. On je gay. Bio je u vezi s Jakovom. Trenutno stanje : mrtav, pregazio ga je Majin brat ( Marin Knežević )
LIDIJA- majka Tine i Leona. Muž joj je u zatvoru. Trenutno živi u Parizu sa Stjepanom. Ponekad posjećuje Tinu u Zagreb ( Katija Zubčić )
VESNA - majka Lane. Ne spominje se već dugo vremena u seriji. Optužila je Igora da je ubijo njezinog muža T. Kosa, ali ga je ona ubila. Trenutno stanje : u zatvoru ( Marina Kostelac )
LANA - Vesnina kći. Jako je neodgovorna. Ona je jedina prava ljubav Matije Lončara. Trenutno stanje : na odvikavanju od droge ( Petra Kurtela )
MATIJA - Bibin sin. Jako je volio Lanu. Otišao je studirati u London. Ima curu u Londonu. Trenutno stanje : živi u Londonu ( Filip Riđički )
LJUBO - Igorov mlađi brat. On i Matija su bili super prijatelji. Ljubo više nije htio živiti sa Igorom i vratio se roditeljima u Split. Trenutno stanje : živi s roditeljima u Splitu ( Ivan Martinec )
IGOR - naš klaun je jos uvijek u seriji ( Dejan Marcikić )
NADA - također je još uvijek u seriji ( Nada Rocco )
MAJA - bivša Nadina zaposlenica. Nada ju je spasila od prostitucije. Trenutno stanje : živi s ocem pijancem nedaleko od Zagreba ( Mirna Medaković )
IVA - još uvijek je u seriji - neodlučna Iva Lončar ( Marija Kobić )
JOSIP - on je pravi otac Danijela i Petre, a isto tako otac Ive i Matije. Bivši muž je od Bibe. Trenutno stanje : živi u Pakistanu sa svojom ženom ( ja mislim da je Pakistan, žena mu se čudno zove zato što je iz nekog grada u Pakistanu - ja mislim ) - ( Dražen Mikulić )
BISERKA - naša vrijedna domaćica je još uvijek u seriji. Više o njoj nađite na dnu bloga. ( Vanja Matujec )

Ovu uvodnu špicu, sa svim ovim likovima, možete pogledati ovdje dolje !








Post je objavljen 15.09.2007. u 20:30 sati.