Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/3sha

Marketing

mislim da je vrijeme da nešto i napišem

evo danas bi malo obradila temu dić ruku na ženu.. u zadnje vrijeme imala sam dosta zbog ovog.. više puta ovih dana su digli ruku na mene.. to su bili tzv frajeri koji su u kurcu i koji ne mogu podnijet da ih cura odjebe jer frajer ima kojih 30 god, ženu i dvoje djece doma.. nije mi jasno ni kaj takav radi u 2 sata u noći u nekom klubu.. a valjda traži još neku da i njoj napravi koje dijete.. uvijek počinje sa spikom oćeš popit nekaj,pa počne sa primitivnim spikama kao što je , ja bi tebi ovo,ja bi tebi ono,ako ne plešeš na šanku nisi za zabavu.. e i kad ga cura odjebe,onda mu je ubila ponos.. jel to razlog da cura dobije batine? nakon toga gospodin poriče napad,a svi su sve vidjeli.. ali ne, gospodin ne bi digo ruku na curu.. sva sreća, u cijeloj toj priči našao se i jedan normalan dečko koji se umješao i pokušao spasiti situaciju, međutim neuspješno,jer je i on na kraju dobio batina.. stvarno žalosno kakvi primitivci hodaju po ovom svijetu.. nakon prijetnje da ću ga prijavit ako mi se još jednom približi, tzv. frajer nije se više pojavljivao nigdje..
druga situacija.. jednostavno sjedim u tramvaju i dolaze hrpa budala koji su na nećem jer nije baš normalno hodat u 10 navečer sa sunčanim naočalama na glavi, a i uz to bit sav skuren od cigareta po rukama i faci.. nakon njihovog kratkog naguravanja.. ja sam dobila šakom u glavu.. ni kriva ni dužna, nisam ih ni gledala baš radi toga jer su bili takvi.. ali oni su očito tražili probleme jer su kasnije počeli vrijeđat ljude u tramvaju.. najžalosnije je to, kaj cijeli tramvaj samo sjedi i gleda i niko ništa..
frajeri koji svoju MUŠKOST izražavaju tak da tuku žene su zapravo najveće PI... iz razloga jer očito nemaju dovoljno muškosti da se suprostave nekom svoje veličine i svoje snage,a nedaj Bože nekom jačem od njih.. za takve imam samo 2 riječi.. SMRADOVI ŠUGAVI..
evo to je uglavnom to, prepričala sam 2 događaja koja su me dosta potresla ovih zadnjih dana.. pa voljela bi čuti i vaše mišljenje o svemu ovom,čitam vas.. pusa

Post je objavljen 15.09.2007. u 19:42 sati.