Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nogofan

Marketing

Peter Kenyon: Ballack nije na prodaju

Izvršni predsjednik Chelsea Peter Kenyon je upozorio potencijalno zainteresirane klubove kako njemački reprezentativac Michael Ballack nije na prodaju. Kenyon je ustvrdio kako je jedini razlog za to što Ballack nije prijavljen za ovogodišnju Ligu prvaka njegova ozljeda gležnja, iako je njegovo izostavljanje sa tog popisa izazvalo špekulacije oko toga kako će biti prodan u siječnju.

"Moramo zaustaviti te glasine. Ne samo za sada, nego i za siječanj. Nije bilo nikakve rasprave, odluka o njegovom izostavljanju iz momčadi je čisto medicinske naravi. Sve sugestije o njegovoj prodaji u siječnju su obično smeće. Takve stvari ne pomažu nijednom igraču ni klubu i moramo se koncentrirati na činjenice." rekao je Kenyon.

Kenyon je rekao i kako je klub zbog Ballackovog oporavka angažirao najbolje svjetske stručnjake, dodavši: "Nema nikakve konfuzije. Njemački liječnički tim, naš liječnički tim i igrač znaju kakva je situacija. Oko svega je bilo nekoliko vrlo pogrešnih interpretacija. Situacija je vrlo jasna, on je ozlijeđen već skoro pet mjeseci. Naša jedina briga je vratiti ga što prije na teren."

Post je objavljen 15.09.2007. u 19:20 sati.