Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agitator

Marketing

U Njemackoj 9% nacionalista

Podatak koji zabrinjava neke "interesne grupe" je taj da je popularnost stranke NPD u Njemackoj stekla joj bezuvjetnu potporu desetine Njemackog stanovnistva.
Stranka NPD ima program obnove Njemacke snage i jedinstva te nacije koja nakon WWII zivi u sramoti i razorena je na desetke "federalnih jedinica" distrikata i kojekakvih gluposti.
Zbog razlicitih ogranicenja u Njemackoj firme su prisiljene uvoziti jeftinu radnu snagu iz zemalja kao Uzbekistan i Banglades sto se vecini Njemaca kojima je radno mjesto i vlastita nacija vaznije od kojekakvih liberalnih gluposti poput "multikulturalizma" (protiv kojeg je A.S. odavno proglasio zlu krv).
NPD se zalaze za neovisnost Njemacke, jedinstvo tog vise jadnog naroda, izlazak iz EU, cvrstu politiku koja ne popusta pritiscima izvana a daje slobode svojim gradjanima.

Sva istrazivanja pokazuju da se "far right" i ostale zajednice ljudi koji se oslanjaju na zdrav razum a ne na utopisticke i liberalne gluposti u porastu u zadnjem desetljecu a to se pogotovo ocituje upravo DANAS.

Braco u Hrvatskoj: zametnuti cemo korupciju i osloboditi ovu svetu zemlju od gamadi koja nam siše krv; nama i nasoj domovini!

ovo je samo dokaz da se protiv istog neprijatelja bore i Njemci...
POGLEDAJTE KAKO IH OPISUJU GADOVI

Post je objavljen 15.09.2007. u 17:10 sati.