Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/punk4eversbbs

Marketing

tko je to nama došao...

Image Hosted by ImageShack.us


Puna vjere, entuzijazma i želje da vam kažem šta je novog javlja se vama vaša banana koja je otišla davnih dana… ajme koliko se toga na ovom blog servisu izmijenilo…osjećam se nakon 50 postova kao početnik….
Ono kak čovjek samo na trenutak izgubi nit i onda se osjeća kao stranac u svemiru.. kao da nikad i nije sudjelovao u kreiranju istog… zar je ovaj servis samo pojednostavljen primjer naših života koji prolazi ponekad i pokraj nas, a da mi to ne stignemo ni primijetiti… zašto dan ponekad nema 48 sati, kako bi stigla obaviti sve što sam si smislila… kako bi stigla u potpunosti ispuniti očekivanja i sebe ali svakako i ljudi oko sebe… a ponekad bi htjela da dan traje 12 sati i da ga prespavam je mi baš ništa taj dan ne ide… e upravo takav je dan danas… ono al kad te ne ide, onda te ne ide… šmrc, šmrc….
Ajd dosta o mom raspoloženju pričajmo o meni….
Ne ono sad ozbiljno…. Za deset dana idem živjeti u metropolu (ono studi i to) pa ono ne želim na neki način ostaviti ništa iza sebe a da nisam obavila kak spada…. Naravno sve ovo tjera me u neku depresiju, što je sa psihološke strane opravdano, ali onak osjećam se grozno… nikad ne bi ni pomislila da će mi biti ovako teško… ipak sad sam tek postala svjesna što znači ostaviti sve to iza sebe i krenuti dalje u život….
I sad ono nekak osjećam taj teret odgovornosti na sebi, ipak nije mala stvar sve to... i iako imam samo 18 godina osjećam da se ovim odlaskom na mene svalilo još 5 puta 18… osjećam da sam izgubljena u sili zbivanja oko sebe, da sam sve žive razočarala i da ću sve to gadno platiti… mislim sve su to neki filmovi koje sam ja sebi zabrijala i svjesna sam ja da nisu istiniti… al ono….full sam zabrijala (mislim jel idem u Zagreb ili ne…)
Da još što…hu da ne smijem izostaviti moja emisija BB je ponovno počela… mislim koji kriplovi su u toj kući… sve gore od gorega…. Imaju dva lika iz broda mislim, ne mislim, znam ponovno će svi koji budu to gledali pomisliti koji kreteni rastu u tom gradu… to je malo čudno… u brodu ima stvarno ok ljudi, a nas na tv-u uvijek predstavljaju neki kreteni… mislim strašno…
Al nešta je u svemu tome i pozitivno….hmhm… sad mislite zar u tome ima nešta pozitivno… e ima to vam je novi voditelj… joj kak je sladak, ko bebica… oduševljena sam…mislim lagali bi kad bi rekla da gledam samo zbog njega bb, ali definitivno kraj ovakvih stanara on je bitniji faktor…
I to je to… budem se ja vama kadgod javila komentarima, a vi meni svojim komentarima pokažite da me niste zaboravili…
DA JA SAM ZAUVIJEK MLADA:::: bar brijem…




Post je objavljen 15.09.2007. u 17:05 sati.