Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/byluda

Marketing

Paaaaaziiii...Griiiiiiiiiiiiiinč je tu...čuvaj svoje stvari!!!!!!lolčina

ajme..vec me ispitujete za taj post...a...o cemu da pišem??pa neznam..
..u školi je za sad dobro..OSIM MATEMATIKE zalivenzalivenmad..jbt..vec je pocelo ispitivanje...a stvar je u tome da to gradivo nitko ne kuži...al svi drhtimo pod matematikom...zaliven..uuu..strava..
..isss..kak smo se smijali pod latinskim...e..profesor (cvetkovic) je tak kkkuuuuuuuulll...kao, prevadamo neku recenicu..i nikak da pogodimo jednu rijec..i kaze Hanakica-pokvarenjak...kaze profesor...pa da..konacno..kazem ja:Ma on je drzak i bezobrazan..a dode prof-ma da..on je đubre jedno...kak smo se smijali..issss
...kak mi je dobro sjedit s grinčom..ta ženska je zakon..jedino što stalno moram pazit jel je tu...da nebi kome sta ukrala....lolčina...ma znate ono-KAKO JE GRINČ UKRAO BOŽIĆ...pazite na svoje stvrai kad je u blizini...aaaaaaa..lolčina...zajebavam se..
..proslu subotu sam ipak isla u grad, makar sam rekla da nebudem...al danas stvarno necu ic..1. neda mi se, 2: valjda idemo na rođendan kod kumova..
ste gledali tekmu....aaaaaa...6:0...kak smo ih pobjedili...isss...a to je sad bila uzvratna..kad su bili od nas (andora)-pobijedili smo ih 7:0..kak kul...lol..
..znate šta...fali nam naš Brkica...a bem mu miša maloga..otiso nam u Ameriku...aaauuuuuuummmm..cry..Brkice, ak ovo čitaš-pozzzdrav od cijelog razreda..ajme..moram ic učit..a bas mi se da...moš si mislit..strava..al pita me u srijedu Uredsko poslovanje i dopisivanje..crycry..idem..ZzzzZzZzZZzzZz...
..jedna osoba me jaako ljuti...
...ZAKLJUCAK ZA KRAJ-Nitko ne umre kao djevac-život svakog jebe...
..see ya

...Evo vam dvije pjesmice..
Linkin park..



Zabranjeno pušenje..sjetila sam se za ovu pjesmu kad sam je cula na ovom blogu..malo sam kopirala-decki, nadam se da se necete ljutit=)



Post je objavljen 15.09.2007. u 13:07 sati.