Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/naopako123

Marketing

Ah nisam dugo pisala. Ali eto odlucih se napisat neki post. Čisto radi reda. Počela je škola.=(
Ali ajd nije toliko loše za početak. Danas je našem Danielu rođendan!!!! Danči sretan ti rođendan i da ih poživiš jos najmanje 100! Ljeto mi je bilo savršeno! Najbolje do sada! Bila sam u Rogoznici na moru sa svojim ludama (kekom, renatom i simickom(mena nije isla)),a poslje sam osla kod brata u split na par dana. onda kad sam dosla u Gunju bilo je svaki dan na kavice po par puta i tak. Cista uzivancija. Onda sam isla u varazdinske toplice od 20-30.8 u skolu medijske kulture gdje je bilo predobro! I onda sam ostala jos taj zadnji vikend u Gunji pa sam izasla i u nedelju se vratila u Osijek. Onda je sljedila filmska revija u karlovcu i tak. Uglavnom ovo ljeto sam isla svugdje i bilo mi je super. Sto je i cilj!
A nemam vam sta drugo pisat jer ovdje nije jos bilo nist zanimljivo tak da... a i malo mi je ovaj blog bezveze postao. Glupo mi je pisat ovak isprazne postove. Nadam se da ce sljedeci postovi biti mnogo zanimljiviji. =)
E da sutra mi dolaze keka i renata, a sljedeci vikend ja idem u gunju jer moja Mena slavi 17. rodjendan! Puse svimaaa!!!!!!


Post je objavljen 14.09.2007. u 19:47 sati.