Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/splitske0mazoretkinje

Marketing

europsko natjecanje u twirlingu u zagrebu!!

evo ljudi...bili smo na otvaranje europskog i bilo je super...upoznali smo onog sa bloga od sesvećanki...dao nam je neka mirisna srca od sesvetskih mazoretkinja...i islikava nas je...ma bilo je suuuper...te slike mozete vidit na njegovom blogu,ima jako puuuno slika.blog je mazoretkinje.bloger.hr. nasa iva buntic je plesala jucer solo dance u konkurenciji mlađih juniora...sutra je proglasenje i zatvarnje natjecanja...evo prvo malo slikica od naseg putovanja i tako... =) s nama su busom išle i cure iz solina,segeta i rogoznice...pozzz curama!!! ;)



osim tih slika imamo slike i sa otvorenja al cu ih objavit drugi put!!! bio je tu gradonacelnik grada zagreba,suci i predsjednici saveza,nas voditelj frane (ne brini legendo,cut cemo se mi jos priko mail-a =) ).prvo su izašle sve zemlje koje sudjeluju,a nakon toga su mazoretkinje u uniformama predstavljale hrvatske gradove. na otvaranju su plesale plesacice iz pozege...

evo slike od nas SPLITSKIH MAZORETKINJA sa otvorenja!!!

Image Hosted by ImageShack.us

dalje...tijekom otvaranja jedan lik je zaprosio neku curu iz nizozemske cerek hehe...naravno-cura je pristala!!!



a sad nekoliko slika od nase predstavnice ive!!! go girl ;)))) nazalost,samo je jedna slika velika,al nema veze.

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

imam jos puno slika i od hrvatskih predstavnika i od reprezentacija,i od svih plesaca...al ovo je i previse za ovaj put!!!
pozzz svin mazoretkinjama iz hrvatske!!! smijeh mah
p.s. nemojte zaboravit posjetit blog od sesvecanki- mazoretkinje.bloger.hr da vidite jos slika od nas i sa otvorenja!!! i da-kupila san nove kapice za kuglice pa san ih slikala skupa sa darom od sesvecanki!!! i jos nesto,nasla sam blog od mazoretkinja grada splita pa ga mozete posjetit (da podsjetim one koji ne znaju-mi smo splitske mazoretkinje,a one mazoretkinje grada splita).blog je majorettess.blog.hr. i cure-bez svađanja PLEASEEEEE!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 13.09.2007. u 09:55 sati.