Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aktualije

Marketing

Afere na Internetu (ili: Pokažimo im da nismo bedaci!)

Konačno smo i to dočekali!

Naši političari vrlo često računaju na (politički) zaborav puka našeg Hrvatskog i to opako dobro koriste. Postoje čak i istraživanja koja kažu kako je političko pamćenje u Hrvata (i Hrvatica) max 60 dana.

Svojevrsni "turn-out" je značila i pojava interneta u političkom diskursu. Nema više teorije da netko javnu bubne neku glupost, a da se ne pojavi na JuBiTo-u (thanx to Kiro). Nema više da se nešto kaže, pa da se poslije izjavi: "Ne, ne... Nisam ja to rekao..." Sve je lijepo na Internetu.

Od kraja prošlog tjedna, bogatiji smo za još jedno odredište: afere.pollitika.com. Radi se o podstranici već afirmirane Pollitike koja se u nešto manje od godinu dana postojanja afirmirala kao mjesto na kojoj svi koji su zainteresirani mogu raspravljati o svim političkim temama koje ih zanimaju. Pollitika je također postala i mjesto na kojem su se zahuktale neke afere (kao KIM, npr.)

Afere su napravljene na sličnom principu. Nudi nam se interaktivna karta Hrvatske na kojoj svatko do nas može postaviti aferu. Naravno, kao i na Pollitici ne smije se lupetati, već se sve mora potkrijepiti argumentima (linkovima).

Dakle, svi na afere.pollitika.com i pokažimo da ipak nismo bedaci i da svinjarije ipak ne opraštamo.


Post je objavljen 12.09.2007. u 19:22 sati.