Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/silvija4

Marketing

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Ovi dani apsolutno nisu moji. Nisam navikla biti tužna, totalno mrzim taj osjećaj. Mrzim bilo što zbog čega se ne mogu smijati, zbog čega se osjećam šugavo, bezveze, jadno… Ali sve je to život. Moraju doći i oni drugi trenuci a koji nisu baš veseli. Preko nekih stvari jednostavno ne možemo prijeći, neke stvari ne možemo promijeniti, protiv nekih ljudi koji vas povrijede ne može se. Nije mi nitko umro ali ovaj osjećaj je vrlo sličan. Možda baš zbog toga što na neki način i je. Što sam svjesna činjenice da više nikada neće biti isto jer čak i da pokuša biti neke stvari teško je zaboraviti. Kako ponovno vjerovati osobi koja ti je bila sve? Kako netko tko ti kaže da te voli najviše na svijetu može reći sve one stvari? Izbaciti te iz svog života i lagati? Kako radi nekog te može optužiti na najgori mogući način? Ako ta osoba jedno govori a drugo misli, radi, što onda?
Nitko nije savršen i kada netko koga vidimo savršenog napravi sve ono za što je vas optuživo pitaš se čemu sve to? Tko će ti davati savijete ako toj osobi više ne vjeruješ?
Jedno je sigurno: nikad ne reci nikad, nikad ne vjeruj previše, nikad ne smatraj nekog savršenim, nikada ne vjeruj kada ti netko kaže da te voli najviše na svijetu…
We've got some straightenin' out to do
And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But Ive got to get a move on with my life
Its time to be a big girl now
And big girls don't cry
Don't cry
Don't cry
Don't cry
(Fergie, Big Girls don't Cry)
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Najviše povrijede osobe koje ti govore da te nikada neće povrijediti…


A ti? Zašto si lagao onda? Zbog tebe je sve ovo još gore?


Post je objavljen 12.09.2007. u 12:50 sati.