Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fob666

Marketing

Dreams are the windows in our wants and fears....

Imala sam lud san...
Išla sam na Mtv VMA s sva tri starca i bakom i dedom, al je pravi stari ponorel pa smo ga na putu morali strpat u umo bolnicu :P.
Dok smo stigli sam vidla da je sve puno klupa ko u nižim razredima O.Š. i da su u prvoj klupi Fall Out Boy-i Pete, Patrick i Joe, nisam znala zašto nema Andy-a. Pete nije imao svoju običnu emo frizuru, imao je samo kosu do ramena, ali bez ičega na licu, potpuno normalnu frizuru....
Tamo su se prodavali mali psi na koje su stavili šlag i koji su živjeli samo jedan dan :'(.
Kupila sam si jednog crnog i jednog bijelog bulldog-a.
Isti taj dan sam otišla u školu, sjedila sam u klupi s svojom naj frendicom Anom i primjetila da su u našoj učionici Fall Out Boy-i, ista tri ko i prije.
Pisala sam jako veliko u bilježnicu, a točka je bila velika pola papira.
Pozvala sam Pete-a jer sam ga htjela poslikati, on se okrenuo i prije nego sam uzela mobitel si je uzeo prameni i potegao ga na drugu stranu pa je izgledao ko u spotu za Dance, Dance.


Nasmijala sam se i tražila svoj mobitel, a moja frendica Ana je tražila svoj, nije ga našla, ali sam ja svoj pa sam poslikala Pete-a. Na sliki je ispao plav ko u spotu This Ain't A Scene, It's An Arms Race kad su mu slikali ......


Poslje su se svi dečki iz mog razreda okupili oko njega(Pete-a) pa nisam mogla do njega, dalje sam pisala. Onda se progurao jedan idiot i nagovarao Pete-a da on mene pofotka, i to je napravio, s mobitelom moje frendice Ane! Dalje sam pisala i smješkala se.
Otišli smo svi kući, onda sam vidla svoju Balerinu(1. ljubav) koji je bio tako visok da nije mogao kroz vrata, a kraj njega je bio njegov neki frend koji kraj njega izgleda ko kepec.
Sljedeči dan došla sam jako tužna u školu. Oba dva mala bulldog-a su mi umrli, a nije bilo ni Fall Out Boy-a da me razvesela... Samo je bio jedan veliki krevet na kojem je bilo dvoje ljudi koji su gledali u strop.
I većina razreda se legla na klupe i gledala u strop.
Ja sam se legla na klupu u depresiji, gledala i plakala se, a onda sam se odlučila ubiti.
I onda mi je mobitel počeo glasno tuliti Coo-Coo, Coo-Coo, Coo-Coo....
i skočila sam iz kreveta to je bio kraj.

Zahvaljujem:
Purple Fairy
Moon Fairy
i
Black Swan

na komentarima i svima koji će još komentirati

Post je objavljen 12.09.2007. u 08:17 sati.