Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ranchbubac

Marketing

riki mi je otišao................po cijele dane plačem........tužna sam i niš ne želim radit!!!! FALI MI RIKI!!!!!!!!!!!!!!

Molim vas da pročitate ovaj tekst do kraja unaprijed hvala...........
subota: Na ranch došla sva vesela u iščekivanju mojeg rikića i dođem ja na ranch. đani je potkivao rikija pa sam ga ja i njegov vlesnik držali. Ja sam ga mazila a ovaj ga je tuko tako da savaki put kad bi mu zasmetalo išao je grist tog malog.
a mene ne. i onda je ovaj reko da ti riki odlazi a ja molim to nije moguće ne ja ne dopuštam baš to sam rekla!!!!!
ostalo sam vrijeme bila kod njega MAZILA SAM GA I PAZILA LEŽALA NA NJEMU. I TAJ MALI JE KASNIJE NJEMU OTKINUO GRIVU I REKAO EVO TI OVO ZA USPOMENU ČUVAJ TO!!! Ja sam to uzela zagrlila rikija i na drugoj strani skoro ispustila suzu ali pokušala sam se suzdržat. Fali mi užasno Riki!!!!!!
Poslije kad je došao đani s ostalim konjima rikija se išlo zasedlat. i ja sam pitala ako to mogu ja kao zadnji put zasedlat mog rikića. ovaj je dopustio i ja sam ga zasedlala poljubila ga stavila mu žvale još ga jednom poljubila i zagrlila. Izvela sam ga van. svi su konji već bili vani ja sam ga zagrlila i kad je ovaj išao na njega ja sam rekla nemojte mi to radit neka ostane tu molim vas a ovaj je rekao oprosti ana ali nemože ostat tu pokušaj nagovorit svoje roditelje i dat ću ti popust od 5 tisuća i tvoj je! možeš doć do nas ga psjetit i tamo jahat na njemu. ja sam ispustila suzu i rekla ok zagrlila sam rikija još jednom snažno poljubila mu njuškicu i rekla mu riki znaj da tebe ja voljet ću zauvijek i da se ne brine VIDJET ĆU TE JA OPET!!!!!!!!!!!!
I jednostavno sam pukla rasplakala sam se a riki me je samo gledao i kao da je znao što se događa jer kad mi je suza pala na njegovu glavu i kad sam se odmaknula pogledala sam ga u oči i on je pustio suzu. kad su otišli išla sam u krug u sijeno i tamo sam se malo smirila i onda su došle do mene mia,natali i nensi i dok sam ja drjemuckala po meni su stavili sijeno bolje rečeno zatrpali su me sijenom i one nisu skužile ali ja sam bila budna i rasplakala sam se opet kad su mi otkrile glavu hrjele su me slikat i još su mi ugurale sijeno u usta i da se nasmješim umjesto toga ja sam napravila smješkić a suza prolazi mojim licem. i onda sam im rekla da me puste na miru. i dan danas ja plaćem tužna sam užasno jer ovo nije bilo samo ono ja volim tog konja i gotovo on je bio poseban moj ljubimac koji me je razumio uvijek poslušao voljeo je moje puse moje zagrljaje a sad sad nije tu sad je u istri bogu iza nogu i samo skuplja prašinu nema moje zagrljaje i nema moje puse brinem se za njega i užasno mi fali ja i sad plačem nemogu ga tek tako preboljet.
i dalje ga ludo volim i kao što sam mu rekla "znaj da ja ću te zauvijek voljet i ne brini VIDJET ĆU TE OPET!!!!!!!!!!"
nedelja:
bio je neki sajam na učki i svi su ljudi došli na ranch. naradila sam se čak kad je ova jedna cura išla u manjež ona je htjela da idem s njom jahat ali ja nisam htjela uopće nisam bila od volje. i da u subotu navečer uokvirila sam sliku od rikija i njegovu grivu i od osam plakala do deset.
e i da mia je u nedelju imala rođendan pa je bilo još veselo ali ja nisam niš od toga jela svi su me silili ja ništa. na kraju smo se zezali i onda mi je napamet došao tekst koji sam rekla rikiju i otišla sam van i pošto je garo još bio na ranchu sjela sam na njeg bolje legla i skoro zaspala.

Za RIKIJA::ZNAJ DA JA TEBE ZAUVIJEK VOLJET ĆU I NE BRINI VIDJET ĆU TE JA OPET!!!!!!!!!!!!


Post je objavljen 11.09.2007. u 19:28 sati.