Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/johnbezterrae

Marketing

Susjedstvo in Hell...

Image Hosted by ImageShack.us

Mislim da je Slovenia in flames... Ali to je njihov problem...

Nego...

Već deset minuta buljimo kursor i ja jedan u drugoga i razmišljamo što da si kažemo... Ništa, moj um je kao tabula rasa... Možda bih trebao iskoristiti trenutak i nafilati ga nepotrebnim podacima iz Pinea? Mislim da ću to ostaviti za sutra.

Danas smo Ulfuz, Myrtus et moi proveli veoma ugodno prijepodne/poslijepodne pijući kavu, čačkajući po blogovima, jedući pizzu, sređujući Myrtusin blog i jadajući se jedni drugima... Naravno, da stvar bude potpuna, oblatimo malo i ovaj đavolji isprdak koji nas nije udostojao svojom pojavom. Za sada mu je oprošteno, sljedeći put će biti pokusni kunić za giljotinu kućne radinosti.

Medo zapada u krizu (ne tinejdžersku jer to više nije) i nema mrtve veze što i kako da piše. Stoga će se sada blago pokupiti i pripremiti za još jednu nadolazeću oluju koja će opet samo prdnuti preko zgrade i odjuriti napraviti sranje negdje u Zadarskoj županiji. Veoma je poseban doživljaj biti u srcu kumulonimbusa za vrijeme ionske oluje, zbilja, ništa bolje nego kada si 50 metara iznad tla, em što prvi saznaš da pada kiša, em što pozdraviš munjčinu dok silazi da strefi jadnu bakicu s čeličnim kukom... Idem, oblak stiže, Medo se diže, mačka se liže, a crvić bijesno gmiže... U provaliju svoje dosade...


Post je objavljen 11.09.2007. u 19:27 sati.